Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Elég rég nem néztem a GTA IV Option/graf menüjét, de ma feltűnt, hogy a viedó memóriára 1024Mb helyett csak 703Mb-ot ír ki maxnak. A kártyán 1Gb Gddr5 memória van. Ezt nem értem miért. Valakinek ötlete? (Xp Sp3)
Kösz előre is!
-
Faterkam
addikt
válasz
Crossfit007 #28994 üzenetére
Ha kékhalál akkor restart úgy is, belépsz a biosba és visszaállítod az IDE-re, de előtte én rendszert mentettem. Ha pontosabban én hogy csináltam.
-
Faterkam
addikt
válasz
Crossfit007 #28992 üzenetére
Az eszközkezelőben kell a SATA meghajtóba beleerőszakolni a lapodhoz tartozó AHCI drivert és utána Biosba átállítani IDE-ről AHCI-ra. Én elvoltam vele egy darabig mire összejött, mert ha nem ok akkor kékhalál.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki megoldódott a gondom a GTA IV-el kapcsolatban. Néha nagy sebességnél (száguldás) és nagy terep bejárásánál olyanokat csinált, hogy megállt a kép és a vinyó tekert ezerrel kb. 10-25 mp-ig is akár és random akadozott. Már az egész gépet kicseréltem, és nem változott semmi. Ma több próbálkozásra sikerült az Xp- elindítanom AHCI módba újratelepítés nélkül! És láss csodát, a HDD megy most már UDMA6-ba. A játék simább és akadásmentes lett alap Q8400-al 2,66Ghz-en!
-
Faterkam
addikt
Szerintetek van helyes sorrend és formátum a commandline.txt-be? Így a jó egymás alatt vagy egymás után space-el?
1,
-norestriction
-nomemrestrict
-availablevidmem 0.82,
-norestriction -nomemrestrict -availablevidmem 0.8 -
Faterkam
addikt
válasz
proof88 #27806 üzenetére
Én is Xp-n játszom, 4 Gb rammal. (tudom, nem vagyok sikeres) Nálam akkor volt nagy kézifék ha a látótávolságot nagyon feltoltam, ha visszavettem nálam javult a helyzet. Én egy P35-ös Giga lapot cseréltem P45-ös Asusra. Én sem raktam újra az Xp-m, se a Win7-et. Bár lehet egyszer nem ártana neki veselkedni. Nálam mindkét lapnál inkább a random akadozások maradtak meg, az 1mp döccenés és megy tovább. Én már belefáradtam a miért keresésébe. Lecseréltem az egész gépet, de ez a röccenés maradt.
-
Faterkam
addikt
Lehet, hogy marhaságot kérdezek, de Niko nem tud telefonon taxit hívni? Mikor részeg jól jönne!
Roman-tól lehet tudom, de a sárga autóra gondoltam
-
Faterkam
addikt
Annak van valami alapja szerintetek, ha az Nvidia Hdaudio-t letiltom az eszközkezelőben, akkor picit simábban megy a GTA IV? Nálam kb 3-4 Fps-t hozott, de a saját Bench prg-je sose ad 2 egyforma eredményt!
-
Faterkam
addikt
válasz
ittakary #27155 üzenetére
Ok ezt értem de én meg pont ez miatt maradtam az Nvidiánál! Újra raktam a wint, semmi hack, semmi felesleges progi, csak ami kell GTA IV újra téve 1.0.0.7 patch felrak, indít és ugyan úgy akadozik. Azt még megnézem, hogy az alaplapi hangkártyát lecserélem javul e, mert van aki szerint az is bekavarhat még. Ha az se akkor tényleg csak a lap maradt. Megnéztem azt a beállítást amit a gép ajánlott, de ott is akadozik
Most h-h-h-m 47-47-35-ön jól tartja az Fps-eket eddig ez a legjobb, ha lejjebb veszem, akkor se javul. -
Faterkam
addikt
Azt még akartam kérdezni hogy ti a játék főkönyvtárába használjátok a Comandline.txt fájlt?
De evvel és enélkül is akadozik, kisebb és nagyobb távolságok beállításánál is.Nekem ezek a paraméterek vannak benne, -noprecache -nomemrestrict -norestrictions -novblank
-
Faterkam
addikt
Letöltöttem ezt a dadogás mérőt és elég érdekes a grafikon, vagyis valós. Az elején minden ok amíg a házból kimegyek és amikor száguldozok onnan érdekes
Én már kicseréltem Tápot ramot Vinyót, vga-t már csak a lap maradt nézegettem van ilyen hogy P41 meg P45 valami Asrok és abba már DDR3 ramokat lehet tenni, sztetek érdemes váltani P35-ről? mi a különbség a két vezérlő között?
-
Faterkam
addikt
válasz
Tálydi #27084 üzenetére
Igen 4 Gb ram van, Xp-n is meg Win7-en is van mikrolagg ua. Tegnap szereztem egy Gigabyte GTX 460-at, De a Zotac GTS 450-el is ez volt. Azt hittem a GPU ram szélessége kevés, de nem 128 vs 256mb-t
Kassadin: a legújabb Nvidia driver van fent, mivel este VGA-t cseréltem, szívtam is vele. De a tiszta install segített. Én ott nem állítottam semmit alap beállításokon van.
-
Faterkam
addikt
Sziasztok! Sajnos még nem tudtam az összes hsz-t átnézni, de azt szeretnég kérdezni, hogy van vmi jó graf beállításotok Q8400 - Gigabyte GTX460-1g kártyához 1280x1024?
Most minden high-on van, a víz very High csak. V-sync on, a látótávolság:60, a tárgy láth: 60 a forgalom: 36. az Fps-ek 30-70 ig ugrál, de ami zavaró a játékba, a mikrolagg, állandóan akadozik, de random. az 1.0.7 patc fent van. Ötlet valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Keresünk dokkolókat
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest