- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WZT
csendes tag
Megint sikerült félreérteni. Előre leszögezem nekem eredeti a játék. Én sem rajongok sem a warezért, sem a csíterekért.
"És miért jó az nekem, hogy mindenki csal orrba-szájba?" - Ezt nem értem, ugyan is pont hogy ez a módifikáció ad nagyobb lehetőséget a csiterek ellen.
"Különben meg tényleg felmegy bennem a pumpa amikor azt látom, hogy egy ilyen fórumon is nyugodtan felvágnak vele egyesek, hogy csalnak sőt még akad aki be is linkeli az adott programot és azzal reklámozza, hogy itt szabadon csítelhet, meg scriptelhet!" - Nyugodj meg bennem is. Természetesen itt megint leszögezem nem csalok - gondolom rám céloztál.
A scriptelés alatt meg megint nem ugyanazt értjük, tehát tanuljuk már meg végre, hogy a script nem egyenlő a csittel.
Én itt speciel a milliónyi szerver módra céloztam, de hogy érthetőbb legyen itt egy példa LVP. Hihetetlenül összerakott szerver mód fut rajta.
Szóval itt nagyrészt szövegértelmezési problémák vannak, de ezzel én senkit sem akarok megsérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest