- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
mad1: Tudom.
Kiskokó: Nem, de legalább az illatát érezzem, ha olyan real! Mennyivel jobb lenne pl a Crisys, ha dzsungel-szag lenne miközben játszod!
Dilikutya: Tudom, mire gondoltál, csak mostanában elég sokszor ér az a csalódá, hogy beteszek egy über-realisztikus grafikával megáldott játékot, feltolok mindent maxra, aztán megállok és megkérdezem magamtól: Ez MI??...
Számomra ezek még nem olyan realisztikusak, mint kéne...
Persze a sztori nálam is sokat számít. VC nekem is a kedvencem volt GTA-k közül, az eszelős Tommy szintén best-of. Régi játékokról meg annyit, hogy DeusEx-et, Haegemoniát, meg még 1-2 másikat is rengetegszer végigtoltam, és bármikor szívesen veszem elő, mert jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest