- VR topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #20757 üzenetére
Pénzszállító kocsikra külön ki vagyok hegyezve,
most mióta újrakezdtem. Már vagy 20-at elloptam és felrobbantottam. Beparkolok vele egy gázpalack mellé, kiszálok, távolabbról szétlövöm a palackot és már lehet is gyűjteni a pénzt. Volt amikor zsinórban 3-at kötöttem el és robbantottam fel. Egyikkel fölmentem a befejezetlen hídra, amin az ugrató is van és amikor visszafordultam, hogy lejöjjek, ott parkolt a hídon
egy másik pénzszállító. Melléparkoltam és egy gránáttal mindkettőt felrobbantottam. Érdekesen viselkedik a játék. Úgy vettem észre, hogy ha elkezdem gyűjteni a pénzes kocsikat akkor sorban adja be őket. Volt amikor csak azért nem tudtam elvinni a következőt, mert a zsaruk még javában üldöztek az elöző robbantás miatt a pénzszállító meg éppen jött velem szembe miközben menekültem.
Föl is nézek egy kis multizásra most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged