Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Akciókamerák
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
A GoG ki is ment a fejemből.
Én is így voltam a loottal, amit magamnak összeszedek (akár másik karival).
Csak kilencszász valahány óra után erős igényem támadt, hogy legalább egy ütőképes karim legyen, amivel jó sebességgel tudom farmolni az Ultimate fokozatot. Mert a loot elég vegyes, sok duplikátumom is lett. Így tradeltem pár hiányzó cuccot. Erre jó megoldás lesz majd az új kieg szetkonvertálósdija. Persze biztosan ritka alapanyag kell majd hozzá, de így is nagy segítség lesz a szólózóknak.(#554) Xalderon: Szivesen. Persze, told vegyesen a kettőt, jó lesz az.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Monitor Adás-Vétel-Beszámítás-Csere
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest