Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1897 üzenetére
Ott a Nekro, van kaszája.
-
djherby
tag
válasz
Rizseslescó #1893 üzenetére
De egy jó szombati kertészkedős nap után olyan jól esik este még egy kicsit Grim Dawn-ozni. Kár hogy nincs kertész kari
-
djherby
tag
Na tegnap megvolt a 2. halál nekem is
Érdekes módon az első is a Hidden Path-on volt. A tegnapi Burial Hill-ben volt. Sztem azért, mert annyira magabiztosra vettem a figurát, miután minden főbosst lezúztam, hogy azt hittem ezek is könnyen mennek. Ők már azért keményebbek. A Steps az nálam egy külön nap. Na jó nem egész, de 1-2 óra, full koncentrációban.
Ultin egyelőre nem féltem a karit, mert Ulzuin szett 3 darabja is várja már, és rengeteg Demo cucc. Ezért is lett Puri. Persze én is szeretnék vmi Necro karit, de semmim sincs hozzá, még. Aztán majd meglátjuk. -
Shadowguard
senior tag
válasz
djherby #1889 üzenetére
Lassan beérsz, nekem is csak 39. Héten hanyagoltam a játékot. És nálam már két halál. Egyik még Act1-ben, elkószáltam Depraved Sanctuary-ba és a boss elkapott másodiknál meg nem bírtam megállni, hogy be ne menjek a Skeleton Keyes területre. Azt hittem az első teremnél messzebb jutok
Pedig egész jól bírja a karakter, a bogárkirálynőt egy helyben állva letankoltam vele. Bossoknál mindig visszaemlékszek mennyit szívtam az előző Purifierrel és ahhoz képest most milyen.Csak a lootra kár volt rászólnom, hogy jól esik. Azóta csak mutatóban látok pisztolyt és az is mind vacak. Kivétel a Soulflayer lenne, de ahhoz meg lvl46 kell.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
jambiyya #1892 üzenetére
Na én is bele vettettem magam a kertészkedésbe. kb. 400Nm jó kis vályogos agyonszáradt talajt ástam fel délutánonként, szálanként gazolva, göröngyöket szétverve... áthívtam a gyúrós havert fél órát sem bírta
Én meg
Nem akartam vegyszerezni-talajfertőtleníteni, BIO kertet szeretnék, mint régen ősatyáink..
Locsolni pláne nem, mert tele van(volt) gazzal. Fél éve költöztünk ki és derékig ért. Mára már pofásabb, teli gyümölcsfával, díszkerttel, veteményessel. Már jön a borsó,retek,hagyma és a hétvégén indítom a magas ágyásba a többit. Jönnek a kölykök hétvégére, összedobjuk a sziklakertet, aztán már kiültetem a fűszernövények egy részét is.. Gyepesíteni is akarom amit felástam, ma este hozzák a rotátort. Nincs szívem kockulni a sötét szobában, mikor ilyen jó idő van és ennyi odakint a tennivaló. Ja, közbe megy a házfelújítás is, minden régi és fel kell virágoztatni. Na meg közbe dolgozom. Super Man kutyafasza hozzám képest -
reelc
Topikgazda
Köszönöm mindenkinek, igyekszem ahogy eddig is!
Eddig is a Ti segítségetekkel ment a dolog, ezután is így lesz!Holnap 1 hónapos a Discord!
-
Nandi88
junior tag
Archon buildem friss ropógos. Vigyétek, amíg meleg. 170 cruci 10min volt.
http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=82621
-
reelc
Topikgazda
Felkértek Topikgazdának, amit elfogadtam.
Azzal is jár hogy felelős lettem a topikért, a fórum alapelveinek betartatásáért.
Azt kérem, hogy továbbra is kulturált hangnemben folytatódjon a társalgás a Grim Dawnról.Amiért elvállaltam a dolgot: szeretem ezt a játékot, és immár Moderátori segítség nélkül tudom szerkeszteni a Topik Összefoglalót. Amit Nandi88 és Badlof2k gyors segítségével hoztam össze, de mindenkinek szerepe volt benne az elmúlt évek során: kérdésekkel, észrevételekkel, tapasztalatokkal. Ezúton is köszönöm az eddigieket!
Mindebben továbbra is számítok Rátok amint elegendő új infó összejön frissíteni fogom az Összefoglalót, addig is a hsz-ekben találhattok infókat, mint korábban.
Ez a legteljesebb magyar nyelvű anyag ami van a játékhoz, és segítségül lesz a később felbukkanóknak is.Köszönöm!
-
Nandi88
junior tag
Grimtoolst frissítették. Benne vannak az újdonságok + pontok stb...
-
reelc
Topikgazda
válasz
#75791360 #1882 üzenetére
Igen, korábban írták Grim Misadventuresben, és devstreamben is volt szó róla (néha a kivonatait linkeltem is), csak 1 Act lesz, de lesz mellette egy új játékmód is.
Az AoM megjelenésekor is erősebbnek tűnt az Inquisitor és a Necro, gondolom most sem véletlen a dolog.
Valóban először korábbra ígérték a kieget, és a fentebbi helyeken úgy rémlik említették is hogy a Shattered Realms a késés oka - de nem vagyok teljesen biztos benne, olyan sok infó volt a hónapok során.
Új pályákat csináltak hozzá, stb.
De azt leszögezték, hogy a 2018-as is csak tervezett megjelenés volt, nem kőbe vésett.
A főbb bugokat igen hamar orvosolták hotfixekkel - ugyanez volt az AoMnél is.A Shattered Realmsba 5-ös mélységbe mentem le eddig Ultimaten.
Esett Shattered Waystone recept (ebből van több fokozat) és egy magasabb szintű Medál augmentáció receptje. -
törölt tag
Végigvittem én is a kieget, nekem bejött, igazából a hossza sem zavart (mintha mondták is volna valamelyik grim misadventures-ben, hogy rövidebb lesz az Ashes-nél). Szokatlan és mókás volt, hogy semmi perc alatt eljutottunk egyik portáltól a másikig
. Plusz elég sok volt a shrine, gondolom amiatt, hogy Ultimate Only-karikakkal is könnyen meglegyen az összes devotion-pont. Király volt a két főboss is, nekem legalábbis nagyon tetszettek küllemre is, és az összecsapás is hangulatos volt velük. De ez a része akár gáz is lehetett volna, nekem a nagy attrakció/várakozás az Oathkeeper mastery volt, nem is nagy karikkal mentem neki az új területeknek, hanem a 32. szintre előre felhúzott Soldier-rel, amit ugye egyből Warlorddá egészítettem ki, pakoltam is át egyből a pontokat. Azt hiszem 40 vagy 41 lettem a főellenség után. Mentem egy kevés Shattered Realms-et is, de csak az íze végett, majd később jobban beleásom magam, egyenlőre ezt az új karit szeretném fejlesztgetni. Lehet csak én tápoltam jobban a védelemre, de ezzel a karival megy eddig a legkönnyebben, ahol más karikkal szégyenszemre iszkoltam-menekültem, azoknál a kemény legényeknél csak laza Eye of Reckoning-es chillezés, még skeleton key-es területeken is, és még sebzés is van rendesen, úgyhogy nálam abszolúte pozitív a mérleg ezzel az új mastery-vel. Külön öröm a mobilitás, Blitz + Vire's Might és csak suhanok végig, ráadásul a kieges repuból való movement skillt nem is használom (lehet egyszer kipróbálom azzal együtt is, egyenlőre jobban esett inkább mással augmentálni a medált). Egy szó mint száz, király ez a kiegecske, nagyon élvezem vele a játékot, max. annyit hoznék fel ellene, hogy nem igazán látom, hogy miért kellett hónapokat csúsztatni a megjelenést. Persze nem láthatok a kulisszák mögé, de a podcast-ekből nekem elég késznek tűnt már jó ideje, ráadásul mintha tényleg vagy fél évvel korábbra jelezték elsőnek, hogy kijöhet... na mindegy, már nem számít, csak gondoltam ezt is idebiggyesztem, hogy ne csak jót mondjak.
-
Nandi88
junior tag
válasz
jambiyya #1880 üzenetére
Nem. Most sikerült eljutnom FG - be. Egy szinten csalódnom kellett benne. Minden szép és jó, de az, hogy a sivatagban kb 4 küldi van össz vissz édes kevés. Olyan, mint AoM ott is ott vannak a nagy területek, de küldi semmi sincs ott a shrineokon kívül. A kinézete, viszont jobban tetszik, mint AoM. Küldetés többsége sem mérvadó annyira. Eddig 4 shrinet találtam ultin, bár aki eddig eljut bőven meg van az 55 devoja. + pontos küldit még nem találtam.
-
jambiyya
őstag
Azt tudjuk, hogy a grimtools (pl. térképek) mikor követi le az újdonságokat?
-
reelc
Topikgazda
válasz
Xalderon #1877 üzenetére
Idő kell amíg az előreagyalós topikból átrakják oda.
Áprilisi hír.
Grim Dawn Version 4.1.1.9 PreviewItt a tavaly április 1-i, v4.1.1.8 .
-
Xalderon
tag
válasz
Nandi88 #1875 üzenetére
Kivancsisagbol raneztem. Hat, tenyleg nincs fent sok build, konretan, jo ha van 2.
Na de nem volt hiabavalo az igyekezetem, igazi gyongyszemeket lehet ott neha talalni alairasok formajaban, mint pl. ezt itt: "Stun resist is like a condom... No one actually wants it, but you're far safer using it."
-
Nandi88
junior tag
Kijött az új Build Compendium X (Forgotten Gods).
Nem sok új build van még benne, de akkor most már ez az érvényes.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Rizseslescó #1872 üzenetére
Szia!
Nem kell bocsánatot kérned és feltűnt, hogy 1 közlegénnyel kevesebb volt mostanában.
Remélem találsz valakit, bár az FG kieget sokan megvették.(#1873) VWendigo:
Már miért lenne gond, ha kérdésed van?
Magyar FB csoportról nem tudok, de ez nem jelenti azt hogy nincs, csak az FB engem nem érdekel, és úgy vélem nagyon jó a Discord helyette is (chat és beszélgetés is lehetséges).
Amúgy van magyar Steames csoport is, a Discord létrehozása körül néztem, eléggé inaktív volt így nem akartam se csatlakozni, se újat csinálni.
Tudtommal ez az egyetlen aktív hazai GD fórum, ráadásul Összefoglalóval
A játék a jellegéből adódóan (nem multis csak coopos), nincsenek események, ligák stb. ki-ki teljesíti az egyéni céljait és majd visszatér, vagy nem. Ez így a fórumra is érvényes, vannak akik akár 1-2 éve aktívak, vannak akik visszatérnek néha-néha és persze vannak újabbak is.Én örülök az újaknak, visszatérőknek, folyamatosan jelenlévőknek is. Ez egy jó játék, és az jó ha minél többen felfedezik!
-
VWendigo
tag
Köszi, meglesem.
Valószínűleg várok akkor kicsit, vagyis nem is kell, mert kb 1-2 hét mire befejezem veteránon a mostani karit. Jó ha napi 20-30 percet le tudok ülni nyugodtan gépezni, ezért nincs időm nagyon a buildet építeni. Jah kérem két leányzó...
Nade, köszönöm a segítséget, érkezem majd, ha úgy alakul a kari, hogy kérdésem, lesz... persze csak ha nem gond
Magyar FB csoport nincs esetleg? Itt van az egyetlen aktív fórum egyébként? SG halott, azt tudom.
Üdv
VW -
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok!
Bocsánat kicsit eltűntem, végre itt a jó időNéha felugrok egy órácskára, most nem sok időm van játszani.
Jelenleg Mamutban vagyoklvl 63. Aki esetleg nem vette meg FG-t és szeretne partizni, az jelezze , csak jobb többen bóklászni? További szép napot mindenkinek
-
reelc
Topikgazda
válasz
MrTwister #1867 üzenetére
Nincs olcsóbb ára.
Amúgy a Humble Storeban, a Steamen, a fejlesztők honlapján (a Humble Store adja a Steam kulcsot), ill. a GOGon lehet megvenni.
A többi ismert bolt nem árulja.Jó sokan játszanak az új kieg óta a játékkal.
-
MrTwister
őstag
Honnan érdemes megvenni az új kieget? Ha tudjátok olcsóbban mint steamen, jöhet privátban is tipp. Köszi!
-
AtHoS
nagyúr
-
reelc
Topikgazda
A Shrine dolog az, hogy a Meritek miatt a 2-3-ik nehézségen elhelyeztek annyi Shrinet, hogy pl. ne kelljen visszamenned előző nehézségre miattuk.
A Grimtoolsra is ráfér néha egy kis karbantartás.
A linked bármikor újragenerálhatod. Csak beadod neki újra amikor jó lesz.
A Grimtoolsban belehet állítani a nehézséget, csak mondd meg melyiken vagy. Valamiért mindig Ultimatere nyitja meg a karit. -
AtHoS
nagyúr
Az új területen eddig 3 Shrine-ba futottam bele, ebből kettő verekedős volt és egy, amihez mati kellett rejtett területre pakoltak. Közben esett egy cucc a buildemhez (kurva anyját, be akartam linkelni, erre átdobott maintenance üzenetre és szépen eltüntette a grimtools linket
csak remélni merem, hogy elmentettem korábban a linket
), bár nem tudom még felrakni, mert resisteket erősen felborítja, negatívba küldi
-
reelc
Topikgazda
válasz
VWendigo #1858 üzenetére
Én is javaslom a Discordot. Szerintem remekül kiegészíti a fórumot!
Mégha nem használsz hangkommunikációt akkor is, a chat alkalmasabb, pörgősebb lehet 1-1 dolgot illetően a természetéből adódóan, mint a fórum.Én is csak a Grim Dawn miatt raktam fel, mert egy gyors, fórumfüggetlen felület a hazai közösség számára! Többen használnak mikrofont is ami nagyon megkönnyíti a kérdező és a válaszadó dolgát is, na meg partyban is lehet úgy nyomni.
-
Nandi88
junior tag
válasz
VWendigo #1858 üzenetére
Ahogy reeelc írta, devotionoket raktam be, hát ha nem vagy discordon vagy mikrofon közelbe akkor várj pár hetet és a forumra rkanak ki physicalos buidlet én is fogok és akkor azt használd.
GRIMTOOLSON MAINTENCE van. Remélem updetalik a shrinokat. 2 újat találtam már a régi mapokon meg sok olyat, ami nem volt ott, de most ott van.
-
reelc
Topikgazda
válasz
VWendigo #1858 üzenetére
Egy Celestiallal találkoztál, előtte sosem láttál ilyet, mert SPOILER ha nem idegelted fel Mogdrogent vagy a Ravagert, akkor ez az első amivel találkoztál.
Én is simán meglepődnék amikor egy ilyen támad rám.Nézd meg mégegyszer a linkjét, a Devotionos részt töltötte ki.
-
VWendigo
tag
válasz
Nandi88 #1857 üzenetére
Nem lepődtem meg azon, hogy lezárt terület magasabb lényeket idézget a nyakamba, de azért, ha jó karid volt adott szinten a többségét le lehetett tolni. Itt simán nagy a szintkülönbség. Na mindegy, akkor FG területen nem nyitok ki mindent normálon.
Link nem nyílik meg.
vagyis üres.
Discordon nem nagyon szoktam lenni. -
Nandi88
junior tag
válasz
VWendigo #1856 üzenetére
Annyira jó, hogy mindenki dynamitos területre vagy skeleton keyes területre megy és meglepödik. MINDEN OLYAN HELY, ami DYNAMIT vagy SKELETON KEY kell hozzá, NEHEZEBB. Az az simán megdölglesz, ha nem ismered a területeket.
Van 1 kivétel, ami annyira nem, de az is nehezebb ott is meglehet purcan. Az FGT kieg meg igazodik a szintekhet, ami az jelenti, hogy 1 től 100 ig lehetnek mobok a pályán.
Ne értsetek félre csak azé ha találkozzol egy hellyel, ahova nem tudsz bemenni feltételezed, hogy nem poénból van lezárva.
VWendingo fent vagy discordon ott egyszerűbb lenne, elmagyarázni, mit hogy kéne a karin, illetve olvasd el a haladó összefoglalómat.
https://www.grimtools.com/calc/YZen03rN erre értettem, a surviv alatt meg ami életet add vagy resistet. Pl haven az oathkeeper ágon vagy rebuke.
-
VWendigo
tag
válasz
Shadowguard #1855 üzenetére
Na ez most mi volt?
Forgotten Gods tartalom, veteran szint.
Temple of Osyr terület. Valami romos kódarab, előtte dinamit. Felrobbantom, nehogymár ne.
Erre egy LV86-os boss jön elő??? Nemár... eddig ilyennel nem találkoztam, ezt normálon hogy abáljam le?
Ő volt az: [link] -
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88 #1852 üzenetére
És ez legalább a szintezésben is segít, ha meg egyszer eljutok vele lvl100ra akkor majd ráérek a buildek között nézelődni alaposabban
Most jutottam át az Arkovian Undercityn, mint kés a vajon. Emlékszek az előző Purifierem párszor már ott elfeküdt az utolsó mellékküldetéses bosson és a shrine melletti ellenfélen, ehhez képest most csak az utóbbinál kellett egyszer HP-t töltenem.
Minden pont megy a physicre most, cucchoz az elején néha kevés volt, de a mastery ad oda eleget.Egyébként javítottak a dropokon is? Úgy emlékszek régen minden esett, csak pisztoly nem, ehhez képest most rendszeresen tudom cserélgetni egyik zöldet a másikra és még néhány használható kéket is találtam.
-
-
Nandi88
junior tag
válasz
Shadowguard #1850 üzenetére
http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=79419 itt nézz szét, smit reelc lineklt nagyon régi.
Ki keresed a purfiert és rányomsz. Cska physicre kell rakni az adja hpt, majd ha cucchoz kell akkor a többire.
Shift ctrl és leszedi a + pontokat.
-
reelc
Topikgazda
válasz
Shadowguard #1850 üzenetére
Jó hírem van.
Az AoMben van egy ital, a Tonic of Reshaping: Use to Reset your Attributes.
Adja egy Quest, a Lost Father, amit elég hamar meglehet csinálni. Akkor már érdemes mindhárom nehézségen. Bármely saját karidnak átadható.
A Crucible is adhatja, meg ha jól rémlik Nemesis Bossok is, de a Quest az gyorsabb!Persze, itt a link a Purifierhez.
Amit tudnod kell: régi build.
Amíg nem lett meg minden cucca elég sokat halt. Ez engem régen nem zavart. Miután meglett minden, nagyon jó lett. 3-4 cuccát tradeltem (először és azóta se semmi más kariét), mert nem nagyon akart esni. Ez a fő farmoló karim, Lokarr is lement vele többször, akik nem mentek: a Ravager és Mogdrogen Ultin, de lehet Eliten sem arra már nem emlékszem, de Veteranon igen, és a Crucit is vitte 150+ fölött is. Igaz ott már halt is.
Akkor még ugye nem volt szetkonvertálás se (ezt még nem tudtam bepróbálni).A 3 ékszer és az öv kraftolható, a pisztoly lvl75-ös kistestvére is. A gyűrűszet lvl72-es változata is. Mindezek receptje megvan + az övé, és a relicé is.
Mivel régi build biztos van már jobb is, de ha gondolod craftolásokkal tudlak majd segíteni!Annyit tudsz tenni hogy leszeded a buffokat ami nem kell (jobb oldalt 3 szines figura a Build Calculatorban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- Kedvenc zene a mai napra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest