Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Amazon Alexa
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- Milyen processzort vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
"pár plusz funkcióval, amit pl. te is használtál már - közös chat, közvetlen meghívás a játékodba, stb.)"
Közös chat +volt a GRID 1-be is Steam nélkül!
Közvetlen mindenki tudta, aki tolta a GRID 1-et, mikor vagyok, mert ide (PH-ra)mindig kiírtam (még a jelszót is -az a mai napig ott van az aláírásomban, ha külön szobát csináltam, csináltunk-)! Semmi új funkció nincs benne, amit ne lehetett volna eddig is +oldani nélküle! SZERINTEM (!!!) teljesen felesleges, csak 1 nyűg, vagy mondhatnám úgy is: csak púp a hátunkon, ill. a játék hátán a semmiért!
"Mivel kötelezően steames a játék, így nyilván olyat ad, aki Steamen is fent van, nahát..."
Na itt van a kutya elásva és ez a lényeg! Kötelezően!!!
A Steam-mel tolták el az egészet! szinte (!) nincs nap, amikor ne lenne valami probléma (igen a Steam-mel)!
Több kárt csinál, mint amennyi haszon van belőle, már ha van egyáltalán (mármint nekünk felhasználóknak úgy értem)!
A 3 is Steam-es!
Csak gratulálni tudok hozzá a CM-nek, beavó!
1 rakás szerencsétlenség az egész kóceráj, semmi más! 
Nagyon arra felé haladnak, mint a Carbon után az EA a Need for Fos-okkal! Arra inspirálják az embert, h bármit csinál6sz, csak NE VEDD MEG jóbarát, mert mi már nem akarunk autós játékot gyártani tovább! (Carbon volt az utolsó rész, ami +volt eredetibe, mert ami utána jött 1szerűen kritikán aluli volt (lett)!)Nem tudok vele mit csinálni, ha az lesz alatta, akkor az lesz alatta! Gondolom azért, mert HŰ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Csak gratulálni tudok hozzá a CM-nek, beavó!