Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem (aki tud, segítsen pls.)!
NVidia VGA-m van. Használom hozzá az NVidia GeForce Experience programot (nem részletezem, de a lényeg, h a támogatott játékokhoz, ill hardver-ekhez figyeli jelent-e meg új játék optimalizáló beállítás, VGA-hoz új driver frissítés, stb...., + ilyesmi)!
Tegnap (2014. 05. 28.) szólt, h a VGA-hoz új illesztőprogram jelent +! Letölti, felrakja kész!
Én amíg folyt a letöltés ill. telepítés nézelődtem az NVidia oldalán.A helyzet a következő:
Eddig ez volt fent:

....és ezt rakta fel:

Ami rendbe is van, ill. mégsem!
A kérdés:
64-bit-es a VGA-m, az alaplapom, az operációs rendszerem, akkor miért jó az nekem, ha felteszem a legújabb és legfrissebb VGA Driver-t, ami 32-bites???Egyenlőre letöröltem és visszaraktam a "régi"-t, ami 64-bites!
Valaki, valamit esetleg?

Előre is thx a választ!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Mesterséges intelligencia topik
- Eljött a Messenger.com vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- The Crew sorozat
- OLED TV topic
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémháza Laptop 16" -45% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- Asus ROG STRIX Scope II MAGYAR KIOSZTÁS
- Asus ROG Harpe Ace Aim Labs
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium használt 88% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest