-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Gyönyörűségesen csodálatos Steam(-etek) újabb húzása:
Kiürítettem a Friend List-emet (1 kivétellel), erre gondol 1-et és teljesen önállóan Global Challenge-be berak 1 tök idegen fószert, csak úgy!
1.: Miért?
2.: Kinek?
3.: Minek?
4.: Ki kérte meg erre?Ez 1 olyan tipikus húzás, amiért (általában) 1 program felejtős szokott lenni (nálam)!
Nekem ne önnállóskodjon, ne döntsön helyettem és ne mondja meg mi a jó nekem! Bízza rám, majd én tudom, mi a jó nekem!
Sajnos ezt a fos Steam-et nem tudom kikerülni, mert ez a nyomorult játék hozzá van kötve! Valaki, valami megoldás (azon kivűl, h akkor ne játsszak vele, az ilyen és ehhez hasonló hozzá és beszólásokat kéretik mellőzni, nem vagyok rá kíváncsi)?!

Aki érdemben is tud valami megoldást, annak előre is THX (aki viszont nem tud, az ne is válaszoljon, mert nem hiányzik a köszi a semmit kategória)!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Éjszakai műszak
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest