Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
( arról nem is beszélve..hogy szinte 2x veszed meg.....mikor megvettem beadtam a kulcsot a steamre,elkezdte leszedni...alig jött mert vagy 6x kellett csatlakozni,mire szedte..erre meg lekajálta netem...nadejó..8gb csomagot ..köszi....
A GWFL beadta az uncsit...nem sok minden volt nekem ott se, az se gyerebe,de a 2 Dirt miatt muszály volt....vinném steamre.gyerek szereti....mert lehet..steame-n meg invalid....oké köszi.van eredeti játékom azt nézegethetem
Igen vannak benne jó húzások ez tény...de nekem sem hiányzott ,elvoltam nélküle...
Dzsav jól tolod..
.én most újat kezdek,nem sok időm van rá,mert ha játszhatnékom van akkor AC,vagy ETS 2 ...de az 1-et is letettem az elején,mert nem ment....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Yettel topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- GTA VI
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.én most újat kezdek,nem sok időm van rá,mert ha játszhatnékom van akkor AC,vagy ETS 2 ...de az 1-et is letettem az elején,mert nem ment....