- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- Apple MacBook
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Analóg fényképezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Napszemüveg : Az ötlet nem rossz, csak itt nem segít

Csináltam pár képet mire is gondolok. Hozzá is teszem amint a megfelelő fórumon jeleztem a problémát egyből jött is (fejlesztői) válasz tehát tudnak ők erről csak kis sunyik.
Megmutatom mire gondoltam mivel képet is kértek tőlem. Biztos, hogy bug mert más versenyen más pályán minden tökéletes. Kizárólag a WSR záró futamoknál jelentkezik és csak 1-2 pályán. Talán ahogy CM fórumon is már írták ezeknél:
The Loop in Chicago, and Cote d'Azure (only in daylight) A többi versenyen tökéletes.Ez biztosan nem DX11 Feature arra a nyakamat teszem:
Ismerősöm is megvette, és detto. Szintén Geforce kártya (lehetséges ATI tulajoknál nincs ilyen) talán a (jelenlegi legstabilabb) 460/560 szériára használatü 314.22 driver miatt van, Frissíteni kellene a legújabbra csak mivel köztudott a Geforce driver téren jelenleg "nehézségekkel" küzd ez most nem igazán lehetséges. Legalábbis az én szériámnál biztos nem. (GTX 560 Ti)
Szerk: Árnyékok, közönség, pálya elemek a vakító fényen kívül látszik is hogy tökéletesek.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Asus VivoBook S16 Snapdragon X 16GB RAM 1TB SSD 16
- RTX 4080 / i9-13900K / 64GB RAM Balin született, Magyarországon keres gazdát
- Cambridge Audio Arctic ic sztereó kábel 1 m hosszban
- Audio Note AN-C vörös ic sztereó kábel 1 m hosszban
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen9, i7-1165G7, 16GB, 512GB, FHD+/IPS, garancia, számla!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest