Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv mindenkinek !

Régi GRiD-esként megvettem én is a második részt ( az első részével nagyon sokat mentem ) !

saját véleményem ! de sztem jó lett ez a rész is !
A Grafika a hangok a pályák nagyon jók ! 1-2 pálya például Japán és Hong-Kong kifejezetten tetszenek !
kellő kihívást jelent a gép még közepes nehézségi szinten is ! és sok kis grafikai részlet van ami tetszik a játékban !
Viszont hiányolom belőle az első részben nagyon jól megcsinált törési modelt
itt úgy veszem észre hogy kevésbe érzékenyek az autók az erősebb ütközésekre ( jó-jó tudom hogy darabokra hullik ) de nincs olyan mint az első részében hogy sérül külön az összes kerék például és STB ...
belső kamera hiányát is sajnálom
összességében saját véleményem de egy kellemes árkád autóverseny és igen szórakoztató és ráadásul még szép is ! megérte az árát ! Online versenyre még nem merek menni !

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Grafika a hangok a pályák nagyon jók ! 1-2 pálya például Japán és Hong-Kong kifejezetten tetszenek !
kellő kihívást jelent a gép még közepes nehézségi szinten is ! és sok kis grafikai részlet van ami tetszik a játékban !
itt úgy veszem észre hogy kevésbe érzékenyek az autók az erősebb ütközésekre ( jó-jó tudom hogy darabokra hullik ) de nincs olyan mint az első részében hogy sérül külön az összes kerék például és STB ...
összességében saját véleményem de egy kellemes árkád autóverseny és igen szórakoztató és ráadásul még szép is ! megérte az árát ! Online versenyre még nem merek menni !