- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaYaK
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnek kérni mert azt gondoltam nem vagyok egy láma de utólag be kell vallanom most mar úgy gondolom hogy nagyon az vagyok!
Nem tudom mik ezek a MBR GPT UEFI vagy Legacy beállítások még...
Vettem/ kaptam egy Samsung 960 PRO M.2 PCI 512GB os adattárolót!
Eredeti Windowst akartam ra feltelepíteni tegnap este de nem sikerült mert amikor ki kell választani melyik meghajtóra akarom telepíteni nem jeleníti meg a listában sehogy sem... Pedig a BIOS bán néha láttam a meghajtót csak aztán eltekertem a beallitasokat a sok YouTube-os videó alapján....Úgy próbálkoztam hogy le lett húzva minden más meghajtó csakis a 960 PRO csatlakozott a géphez!
Csak egy 16MB os MSR meghajtót jelenít meg néha amire nem lehet windowst telepíteni...
Sajnos nem tudtam esetleg drivert adni neki mikor felajánlja mert a CD ROM nem volt benne a listában ahonnan lehetett volna választani...
Rendszer Windows 10 Home USB
Alaplap asus maximus x heroEsetleg valaki tud segíteni?
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest