- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
válasz
Darth_Revan #15 üzenetére
A GPRS kapcsolatot nem kell bontani. De szerintem, ha kilépsz a böngészöből, akkor magától bontja.
-
szasza_1
senior tag
Nem tudom vitamax-nál hogy van, de elöfizusnál 8 nap múlva le lehet mondani a netet, és akkor csak 833,-Ft. Én azt mondanám, hogy rendelt meg a wapot 300,-valamenyi Ft,-ért, és akkor már mehet is a böngészés+ a csetelés. De várd meg a holnapot (addigra csak ideérnek a többiek), hátha valami nagy hülyeséget írtam.
-
szasza_1
senior tag
válasz
Darth_Revan #9 üzenetére
Talán jön ide hozzáértöbb, de szerintem a Netet PC-n tudod használni, a wap-ot meg mobilon. Azért is a vitamax.wap.vodafone.net -et adták meg neked hozzáférési pontnak, mert neked a mobilra a wap kell! Kár volt így hirtelen előfizetni a netre, mert a wap az 10x olcsóbb.
-
szasza_1
senior tag
válasz
Darth_Revan #7 üzenetére
Hozzáférési pontnak probáld ki akkor a wap.vodafone.net-et, de vitamax.wap.vodafone.net -nek is jónak kellene lennie, ha vitamaxos vagy.
Azonosításnál próbáld ki a nem biztonságosat. De amugy minden beállítás jónak tűnik.
Ja, meg te most mire fizettél elő? A Netre 3125-ért, vagy a wapra 3xx-ért? Mert ha netre fizettél elő, akkor az új előfizetőknek nincs bent a wap szolgáltatás! Tehát akkor ezért nem mükődik. Ha csak mobilon akarsz netelni, akkor a wap előfizetés kell neked. -
szasza_1
senior tag
Csak ötlet a hozzáférési ponthoz:
internet.vodafone.net vagy
net.vodafone.hu
Ja, meg neked nem elég csak a wap szolgáltatás? Azzal nem tudod elérni a weboldalakat?
(Meg a haverom vitte szoftverfrissítésre a nokiáját, és utánna az istenért sem akart menni a wap, ott is mindig a hozzáférési pontal volt a gond. A waphoz a hozzáférési pont: wap.vodafone.net)
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest