Hirdetés
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én még a GOG karácsonyi akciójában vettem meg, pár € -ért. Végigjátszottam, és nem is olyan rossz, mint gondoltam; végül is elég jól el lehetett szórakozni vele. A bug-okat a GOG-os verzióból már kiirtották és egy élvezhető "gothic light" lett belőle. Persze azért senki ne várjon Gothic 1-2 vagy mondjuk Witcher szinvonalat.
-
l.skywalker
titán
X360-ra most akciós
[link] -
blackhawk96
újonc
valaki tudna segiteni hogy tudnán a Arcania: Gothic 4 magyará tenni mert nekem angol
-
greenmukk
tag
válasz
robogo81
üzenetére
Sikerült megcsinálni,igaz csak a virágboltost tudtam életre kelteni. Ráadásul most valami vírust talát és nem engedi elindítani. Pedig kikapcsoltam a vírusírtót is nehogy bezavarjon vagy letiltsa. Most újraraktam,működik. 2naponta előjön ez a hiba,mind1 újratelepítem 2naponta ha ez kell neki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
� 10 óránál is több játékidőt tartalmaz majd
� Új skillek, új szörnyek és új főellenségek várnak a kalandorokra
� A harcrendszert finomították, ezek mellé új fegyvereket is csaptak a készítők
� Új területeket is kreáltak, lesz dzsungel, vulkános hegység, illetve Setarrif-be, valamint a környező szigetek vidékre és ellátogathatunk
� Az ArcaniA: Gothic 4-ben használt karakter beimportálható lesz
� A kiegészítő teljesen külön futtatható, nem igényli az alapjátékotNa most nekem az a problémám, hogy mikor rányomok, hogy new game, hibával leáll. Ugye elvileg a karakter importálható lesz a fő részből. Elvileg a nélkül el is indul szépen, még nem próbáltam, de mindenki ezt mondja.
-
greenmukk
tag
válasz
robogo81
üzenetére
Ez a zSpy.exe megmutatja hogy hol a hiba csak az a gond hogy hiába látom a hibát nem tudom orvosolni. Legalábbis én erre a következtetésre jutottam. De ezt már hagyom a francba. Megpróbáltam eredeti lemezről is felrakni de nem sikerült ott kidob ezzel a hibával:
Összetevő átviteli hiba
Összetevő: Gothic III
Fájlcsoport: DataSubDirs
Fájl: E:\Gothic III\Music.pak
Hiba: Adathiba (CRC)Most szépen fölrakom a virágboltos verziót aztán a peccset aztán c*ackelem és meglátjuk hogy mi történik. Ha nem lesz jó akkkor windows reinstall és/vagy megveszem megint hátha a lemezzel van baj.
Csak tudnám hogy mi a franctól omlott össze a játék 2nap után
érthetetlen -
greenmukk
tag
válasz
robogo81
üzenetére
Hát sehogy nem sikerült elindítani.Elkezdtem szépen utánajárni idáig jutottam:
Ezeket a lépéseket követtem:
Download the zSpy tool:
http://www.bendlins.de/nico/gothic/misc/gothic_zspy-2.05.zip
and extract the two files to your Gothic III directory.start zSpy.exe
start Gothic3.exe
...wait until the error occurs...
close Gothic III
close zSpy
pack 'n upload the zSpyDefault.logps: minimizing the zSpy while logging helps with performance
Ez a hiba amit a zSpy.exe jelez
eCVirtualFileSystem::SetRootPath - warning mountlist doesn´t exist. Virtual file system can´t allocate needed files for game ! (Ini-folder and mountlist.ini must exist)
Warn: 5: eCApplication:
reate - can´t open configfile: 'ge3.ini' in directory:'D:\GOTHIC\Gothic III' !Már sehogy nem indul el a játék, fogalmam sincs hogy miért
Ha a fönti lépéseket valaki elmagyarázza legalábbis azt amit nemértek az jó lenne,meg ha ebből a hibaüzenetböl esetleg valakinek ötlete támad valamire az szóljon. -
robogo81
senior tag
válasz
greenmukk
üzenetére
Valamit fel akar rakni a játék a másolásvédelem érdekében,csak a win7-el nem kompatíbi.De letölthető a win7-esre is jó verzió.
Hogy mi is az már nem emlékszem,vagy fél éve raktam fel,ja a rajongói javítással együtt.
Azt valaki fentebb belinkelte.A pakk azt is tudja hogy utána nem kéri a lemezt.A boltban vett lemezt nem koptatja.És van benne magyar nyelv is,csak a fontot kicseréltem,mert az ékezetes betűkkel gondban van. -
-
greenmukk
tag
válasz
greenmukk
üzenetére
lehet hogy magamtól is kisilabizáltam de ha nem jó gondolat javítsatok ki nyugodtan
ha letörlöm aztán újrateszem a játékot létrehozz megint egy gothic3 nevű mappát amibe h abemásolom akkor már jó is? vagy uninstallnál nem kérdez rá hogy a mentéseket is törölje-e? na mind1 kipróbálom -
greenmukk
tag
A kérdés a GOTHIC 3-ra vonatkozik. (itt van még élet azért írom ebbe a topicba)
2napja raktam föl újra a játékot,eddig minden jó volt de ma kidobott ezzel a hibával: Config file missing Can't open configfile, see zSpy log for more details. Ez wtf? Mit lehet ezzel csinálni? Ha semmit nem lehet kezdeni vele akkor legalább a mentéseket valahogy meg tudom menteni vagy az is elúszott? -
buccsi
tag
Fall of Setarrif
Október 25-én, azaz bő 2 hete megjelent!
Steam-en kapható, de se az 576, se a CD Galaxis kínálatában nem láttam. És ha jól sejtem magyar lokalizációja sincs. Viszont önálló kiegészítő, tehát nem kell hozzá az alap játék.
Egyébként meg van már valakinek, kipróbálta? Egyéb infó róla? -
Wolfy_
tag
na, kb. fel evvel kesobb minthogy megvettem, nekialltam feltenni a gepre. de mar kb 1,5 ora ota megy az install. most vagy nalam nem ok valami, vagy valami nagyon el van itt b.szva.

-
MPowerPH
félisten
Tudja valaki, hogy itt hogy tudok acélrudat készíteni? Risen -ben adtam vasat a kovácsnak, és adott helyette acélrudat. Itt meg van szén, amiből elvileg faszént kell csinálni, és ehhez jön a vas, amiből lesz az acél. Most akkor hogy van ez?

-
Sonja
nagyúr
Version: 1.1.0.1433
-Fixed various text issues
-Disables the online activation -
-
Sdi
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Elméletileg nem, én is azzal próbáltam ki vásárlás előtt és simán futott.
-
4-es sorozat, W7 x64 alatt nem indul....
Ahogy tudom, warez változat, lehet ez a gond?(ne küldjetek el melegebb éghajlatra, nem az Én gépem)
-
Sdi
addikt
válasz
.morrowind.
üzenetére
Nem kell hozzá az alap, olyan mint egy teljesen különálló játék / mint ahogy az is
/, csak azonos környezetben játszódik. -
Sdi
addikt
válasz
.morrowind.
üzenetére
Nem, nyugodtan vedd meg, nem rossz játék, csak a kieg. egy kicsit
gyengére sikerült. -
.morrowind.
csendes tag
válasz
.morrowind.
üzenetére
úgy értettem hogy nem e akadályozza e meg valamelyik bug,mondjuk egy küldetés sikeres befejezését.

-
KKaresz45
senior tag
válasz
.morrowind.
üzenetére
Nem tudom, hogy nálad mit jelent a játszható.

Igen, community patch-csel szerintem elég jó lett. Tehát ne a hivatalos patch-et rakd fel, hanem innen a community patch v1.74-et.
Hibákra mindig lehet számítani, mert nincs tökéletes software.

-
.morrowind.
csendes tag
sziasztok,megtudná valaki mondani,hogy a gothic 3. része az öszes javitás felrakása után normálisan játszható e?vagy még utána is lehet hibákra számitani?
-
Sonja
nagyúr
-
robogo81
senior tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Sziasztok.
Én sem találtam módot a játékban a fiziksz kikapcsolására,driverből kikapcsoltam az se hozott semmi változást,ugyan annyi a fps értéke(legalábbis nálam).
Valaki kipróbálta már hogy,távolsági vagy mágus karaktert érdemes-e fejleszteni.
Most játszottam végig közelharcossal,egy kis tűzmágiával,nagyon hangulatos,csak tényleg lehetett volna hosszabb is.
A 29-es szintet nekem is sikerült elérnem,a pókhálós küldetés kivételével (majdnem) mindent megcsináltam. -
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Semmi megoldás még a physx kikapcsolására???
Vagy talán nem is lesz rá megoldás?Csalódott lennék nagyon, mert bazi szépen futna a játék, ha nem erőltetné a physxet... Mafia II-ben is fullon tudok játszani minden...meg sem reccen a legkegyetlenebb résznél sem...de physx-t rárakom és szegényke beáll... azért nem a legfiatalabb physxes kártyám van és hát megérzi.
Itt is kitudnám kapcsolni...3x ennyi fpsem lenne sztem...vki tud vmit pls szóljon.
-
pigatt
őstag
Kivégeztem a játékot. Egy szó: R Ö V I D !!!!!
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
A Dzsungel és a kolostor közül, hogy lehet kijutni? Egyszer kijutottam csak visszamentem a mocsárba befejezni 1 küldetést és a Kolostor felől visszamentem a dzsungelbe, de a menekült tábornál a kapun nem engednek át. És a barlangokba ahol először végigmentem egy ajtó zárva van. A kolostor felé meg van egy nagy emelkedő amin nem lehet felugrani. Valakinek tipp?
Előre is köszi.
-
Departed
őstag
Nekem olyan problémám lenne, hogy a játék első harmadában amikor a báróval szeretnék beszélgetni, van egy quest előtte, amikor a lázadók tábora előtt kell legyőzni az őrt. A helyszín pedig a várostól északkeletre.
Megnéztem már az összes barlangot, meg mindent, ami az elérhető területen van, de seholsincs az őr. Végigjátszást még nem láttam a neten, plíz segítsetek hogy vajon hol lehet, csak utána tudok továbbhaladni.
Köszönöm!
-
Sonja
nagyúr
Találtam egy ilyet, hogy a faláb helye (kép)! Talán segít.

-
dunc
nagyúr
Sziasztok a falábat merre találom ? (halásznak kell,hogy legyen zséje hajóra
)
Annyit tudtam kibogozni, hogy az őrtoronytól keletre. -
oliba
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha pl magamra teszek egy pajzsot, ami ad mágikus erőt (+2) (még az elején vagyok), akkor az a varázslásaimat erősíti? Mágus szeretnék lenni, de ha pl varázsolok egy tüzet, akkor elrakja a pajzsot és nem tudom, hogy akkor érvényesül-e a +2 mágikus erő? Ugyanígy van az íjnál és a fegyvernél is. Köszönöm a segítséget előre is

Üdv: Bálint
-
Tyca
senior tag
Sziasztok!
A játék módszeresen az csinálja, hogy kb fél óra után lefagy...a kép lemerevedik, a hang beakad, csak a reset segít...menet közben nézem a hőfokot, semmi kiugró...
Másnál is csinál ilyet?
szerk.:
amúgy harmatgyenge a játék (csata közben nincs oldalazás, eltűnedező közeli növények,
), nem méltó a Gothic névre, a Risen vonal a nyerő nálam, de letudásból azért végignyomnám, ha nem lenne ez az idegesítő fagyogatás... -
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Aha, én úgy emlékszem, hogy a G2-ben rá lehetett közelíteni az ürgére, nem madártávlatból nézni a tájat, a harcot, meg a mindent....
Így értelmeztem a közelítést, de akkor ezek szerint ebben ilyen nincs... -
zalika
tag
Valaki nem tudja hogy hogy lehet bekapcsolni az elsimitast a jatekban?Ha driverbol kenyszeritem akkor textura hibas lessz az egesz...A jatekban pedig nincs elsimitas kapcsolo

Elore is koszonom a segitseget
-
Nekem a procim hőfoka szökött az egekbe, úgyhogy új hűtőt kell szereznem....
Amúgy baromi szép játék.
Igaz még csak az elején vagyok, most mennék ki a kapun, de nem nyílt ki az ajtó......
Majd lesz új hűtő venti, akkor tovább folytatom.
Azt viszont nem tudom bug e vagy sem, de a "z" betű nyomkodásával semmiféle nézetet nem tudok váltani, azaz akármit csinálok marad távol nézetben az ürge....
-
aginor
veterán
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
Köszi!

Ott eszembe se jutott keresni..
-
aginor
veterán
Nálam nem feliratozza a párbeszédeket a játék, ez miért lehet? Karattyolnak az npc-k, aztán már csak a végén a választási lehetőségeket írja ki, ez így elég zavaró. Az angol demóban nem volt ilyen gong, ha jól emlékszem. Eredeti, magyar verzió hofixel megtámogatva.
-
Sonja
nagyúr
-
MPowerPH
félisten
Nah, én is kipróbáltam, igaz még csak most állok majd neki igazán. Nemrég eladtam a CF-ből az egyik 4890-et, így sajnos most single módban kell végigszenvednem.
Full HD+minden maximumon 18-20FPS-em van, alapon, ami elég gyenge. Ezért gondoltam kicsit segítek ezen, húzok a procin és a VGA-n is. i7, 4,4GHz ht off, a 4890 meg 1000/1200-on megy, és láss csodát 40FPS.
Most vagy piszok jól van megírva a game és jó az i7, vagy eddig bugos volt. Nem láttam még 100%-os teljesítménynövekedést egy sima tuningtól.
Visszarántottam mindent alapra, ugyan úgy 20FPS...szvsz, nem értem. -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Brutális eb
üzenetére
jaaaa, azt hittem hogy boxon csak a graf gyengébb, de hogy a játék is
más, azt nem tudtam...

-
Brutális eb
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Azt a harcrendszer lebutitása és az RPG elemek szine nulla jelenléte miatt írtam.

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Brutális eb
üzenetére
"Nem akarok flémet de konzolosoknak butítva."
Innen gondoltam..
-
Brutális eb
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Pc-n tolom.

Írtam,hogy megvettem konzolon?...Ui:a grafikához még annyit,hogy nagyon gagyi a dx 7 szintű víz ábrázolás.
Fejlődés egy vicc.
Kihívás 0(Még brutál szinten is)
Olcsó kis hentes fesztivál területről területre.
Semmi választás ami kihatna a sztorira.Kedves fejlesztők 1-es sarokba kukoricára térdepelni amig meg nem tanultok RPG-t csinálni.
És legközelebb meg ne lássam a Gothic név felhasználaását.(Ólcsó trükk) -
Rabbitf_24
addikt
válasz
Brutális eb
üzenetére
Honnan vetted meg a konzolos verziót?
Kíváncsi lennék rá... -
Vistaboy
veterán
válasz
Ted_Beneky
üzenetére
A játék Data könyvtárában hozzál létre egy texts mappát, és oda másold be.
-
Brutális eb
addikt
Kivégeztem hatalmas csalódás.
Föleg a vége kicsit lenyesték
Lineáris üsd vágd szép grafikával semmitmondó küldikkel.(ennél még a g3 patchek nélküli első kiadását is jonnam élveztem pedig az volt ám a kínszenvedés.Na de az igazi gothic hangulat legalább ütött.Itt meg az emo sheparddal nyomulni?Beliar segíts!!!
)
Nem akarok flémet de konzolosoknak butítva.
Ha nem Gothic 4 alcímmel fut lehet jobb lett volna a véleményem na de így?
A széria meggyalázása felesleges pénzkidobás volt.
Hajrá TW2,R2!
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
A játékban már a Toshoonál járok, de miután kiszabadítottam Garwaant az Orkoktól, vagy előtte pár küldetéssel, megjelent egy quest Stewarkban. A neve: "The Elements of Shrine / Égi Erők Oltára" Ahol a csajjal kell valamit megkeresni. Egyszer visszamentem oda, aztán úgy éreztem mintha rossz helyen lenne az egész, és visszatöltöttem egyel korábbit, és folytattam a küldetést. Ettől függetlenül visszamenjek egészen odáig, és csináljam meg? Tehát azt ott Stewarkban kell megcsinálni?
Köszi -
fiATHaLON
őstag
Köszönöm, aztán rájöttem, csak megörültem, hogy végre egy játék, ahol
ki lehet kapcsolni a sok visszajelzést, többek közt az ellenfelek feje felett levő
HP csíkot, így aztán nem láttam, mi történik.
Viszont eddig nem túl nehéz a csata.
Remélem benehezedik majd.
Az viszont egyenesen meglepő, hogy amíg az ellenfél visszavonul, nem lehet
támadni. Meg kell várni, míg visszaáll a helyére, és akkor lehet abajgatni.
Kicsit más formában, de visszaköszönnek a Risen bugjai, amiket ha kiismer
az ember, bárkit elagyabugyál, első pár szinten, kellő türelemmel. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Na feltettem. Olyan 25-26fps-el megy, e8400, 2giga ram, HD4850-en. 1440x900-ban, majdnem minden High-on, 1-2 dolog egy fokkal lejebb véve, lényegébe az amit ajánlott a játék.
Hotfix nélkül van most fent, az dobna a játékon pár fps-t? Mert így épp hogy beröcög néha, sajna.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Hol tudom bekapcsolni, hogy mutassa az fps értékeket a gothic 4?
Illetve nektek mennyi ramot használ? Nekem 2gb ramom van, amiből 800-at a Gothic használ, összesen 1.5Gb-ot használ a gép. Ha upgradelnék 4-gb-ra, akkor több ramot enne, és jobban futna? -
ADAM1337
nagyúr
-
válasz
Dantenero72
üzenetére
Dantenero72: nem szeretnék látni még egy kérdés warezzal kapcsolatban!
-
Sonja
nagyúr
A javított magyar skill fa itt tölthető le!
Irassátok felül a meglévőt. 
-
Sonja
nagyúr
He esetleg valakit érdekel, itt a magyar skillfa leírása!

-
Vistaboy
veterán
Nem tudom, nekem egyáltalán nem zavaró, sőt, néha még az egér érzékenysége miatt gyorsnak is érzem. Lehet, hogy akkor bennem van a hiba, lassan kezdek alkalmazkodni a videokártyám teljesítményéhez, és tudom, mi a maximum, amire képes.

Sárpac: Nem tudok róla, hogy lenne benchmarkja.
-
Wolfy_
tag
Nalam a demo az teljesen normalisan ment, vegig is rongyoltam rajta, most meg a teljes verzio megvasarlasat tervezem. Az lenne a kerdesem, hogy amit itthon arulnak magyar felirattal, abban azert ugye lehet tolni angol felirattal is? Ha nem, akkor muszaj lesz Nagy Britanniabol beszerezni...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nálam is 25-30 között van a demo, de ez mérföldekre van az élvezhetőségtől. ELnézve így a játék sebességét/röcögését, ehhez minimum 60 fps kéne, hogy élvezhető legyen. Egyelőre hanyagolom ezt a játékot. Sajnos azt olvasom, hogy a teljes se lett jobb, mint a demo, így felejtős.
-
zalika
tag
Ahhh tipikus gothic bughalmaz

Nalam van egy alap szaggatasa az egesznek es maxon is nagyon rossz a grafikaja,a texturak teljesen el vannak mosodva tehat olyan mint alacsonyon es ha leveszem alacsonyra akkoris szaggat...
Probaltam mindent de semmi sem segitett...majd ujrarakom a windowsot es megprobalom a gothicot megint hogy lam hogy fog menni,remelem csak a windows miatt xarozott
-
Sziasztok,
Ebben a játékban nem lehet az egér görgőt bindelni?
Meg a 4.,5. egér gombot sem ismeri, ezekre van esetleg valami hack mert egyszerűsítené a dolgot ha működnének. -
válasz
Vistaboy
üzenetére
az a baj, hogy nálam 20 és 25 között mozog, ami viszont már érezhető. Mindegy, mire állítom, ha néha 30 fps-t hoz is, az nem tartós.
Zavaró. Kipróbáltam a magok számának átírását, amit feljebb írtál, de alig hozott valamit. Eh, akkor várnom kell, emrt így nem fogok játszani vele, az biztos. -
Vistaboy
veterán
-
ADAM1337
nagyúr
Most telepítem a játékot megnézem milyen lett kiváncsi vagyok eléggé.
A 30óra játék idő nagyon kellemesen hangzik, nálam úgyis több lesz mert bejárkálok mindent.
-
Sárpac
nagyúr
Brutál hw igényes a game 2x gtx460 full hd van amikor 30fps körülire lemegy főleg ha esik az eső!

-
Vistaboy
veterán
válasz
Dantenero72
üzenetére
Azok a barlangok kimaradtak nekem is, de majd később lehet hogy be lehet valahogy jutni. Sok helyszín van, ami kimaradt, pedig minden küldit megcsináltam, amit lehetett.
A páncélt a későbbiekben kapod, amikor teljesíted a játék bizonyos szakaszát. Sajnos csak ez a pár armor van, pedig jó lenne, ha venni és találni is lehetne a játékon belül.
-
Dantenero72
aktív tag
Ezen a térképen a piros pontoknal bányák vannak oda te már bejutottal? Mert nekem mindegyiknél azt irja hogy nem tudom hasznalni :S

ui.: Az armorodat vetted vagy kuldiben kaptad? Mert én most kezdtem el azt a teruletet csinalni és még csak az szürke/zöld szinű páncélzatom van(amikor lehetett 3fajta armor közül valasztani ott az első)+Vistaboy-hoz szol a kérdésem
-
Dantenero72
aktív tag
Tuti hogy a CPUn fut mert nem hinem hogy alapbol mind a 4magot 100%osan kihasznalna -.-"
Most felraktam a jatek telepitojéhez jaro PhysXet azzal nyertem egy olyan 5fps-t hurrá -.-"(inkabb adjanak egy rohadt PHYSX MOTHERFUCKER OFFF beállitást nyomorékok,mert ha letörlöm a szoftver baszik elindulni...) -
Sárpac
nagyúr
Nálam van egy kis gond!
Indítás után kis szürke ablak és Arcania működés meállt hibaüzi és kilép.
Ugyan ez volt demo-val is hotfix is fent van. Mi lehet a gond? NV drivert újraraktam net keretrendszert is visual akármiket is. Mégis szar..

-
Sonja
nagyúr
A probléma gyökere állítólag az, hogy a demóban a PhysX még a GPU-n futott, de a teljesben már csak a CPU-n!
Ezért lett lassabb a demónál a teljes. -
Silex
aktív tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
A physX kizárólag Nvidia GPU-n fut. Persze etől még lassíthat valamennyit, de egy GTX470-et nem illene túlságosan. Szerintem más problémád lesz, sokan panaszkodnak belassulásra.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Dantenero72
üzenetére
-
Vistaboy
veterán
Ahogy hallottam, úgy 30 óra körül lehet, én még nem értem a végére.
Csináltam egy képet, én most itt tartok, 16 óra és 02 percnyi játékidővel:
A felfedezetlen területeken még nem voltam, ahol pedig már jártam, ott általában teljesen felderítem a terepet, mert össze akarom gyűjteni az összes küldetést.

Aki ezeket hanyagolja, és csak a főszállal foglalkozik, az gyorsabban is a végére érhet.
-
keIdor
titán
Van aki már végigvitte? Hány órás?
-
Vistaboy
veterán
Akinek szaggat nagyon a játék, és két- vagy négymagos processzora van, az kipróbálhatja az angol fórumon leírt megoldást, amivel én egy Intel Core i7-essel nyertem körülbelül 5-6 FPS-t a teljesítményben.

A játék \Data\configuration mappájában van egy ProcessManager.xml nevű fájl. Azt nyissátok meg szerkesztésre, és legalul ezt látjátok:
<ThreadConfig platform="PC" cores="1" >
<Thread hardware-mask="00000001" thread-pool-mask="00000002" />
<Thread hardware-mask="fffffffe" thread-pool-mask="fffffffd" />
</ThreadConfig>Az első sorban lévő "PC" cores="1" értékét írjátok át annyira, ahány magos CPU-tok van. Például én 4-re írtam (A HT nem sokat hoz, mert semmi különbség nem mutatkozik, ha 8-ra javítom), így nagyjából 5 FPS-el gyorsabban fut a játék.
Próbáljátok ki ti is, hátha...

-
Dantenero72
aktív tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
A Fix semmit sem javitott...
-
Dantenero72
aktív tag
Még NEM raktam fel a hotfixet de nekem a jatek 1680x1050ben elég pocsékul fut olyan 25-50fps atlag olyan 30fps ez lehet a PhysX miatt van? :S Mert a jatekban nem találok rá beállitást viszont a telepitésnél felrakott egy PhysX szoftvert..
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós kamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

reate - can´t open configfile: 'ge3.ini' in directory:'D:\GOTHIC\Gothic III' !
bevallom a virágbolti verzió van(volt) fölrakva lehet azért is volt vele gáz. Viszont megtaláltam az eredeti lemezt gondoltam most azzal rakom újra, vagyis raknám de a telepítő kidob valami hibával.
és ha letörlöm aztán úrateszem a játékot akkor ezeket a mentéseket hogyan tudom aktiválni? egyszerűen bemásolom a gothic könyvtárba vagy miképpen?
Bár az a 4 óra nem valami sok.