Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
hát,ha 5-10x nem raktam újra a gothic3-at egyéb okok miatt,akkor egyszer sem,de hibával nem találkoztam,mégcsak hasonlóval sem. Prószáltam virágboltos német verzsönnel,meg 1911penge félével is, 1.07-es,1.08-as és 1.12-es peccsekkel,magyarítva,anélkül,de egyedül a német változat angolosításával (szinkron angol) majd annak magyarosításával futottam 2x kört,mert az ini-be kicsit mást kellett írni. törölj le minden szart a g3-al kapcsolatban,csinálj egy win karbantartást friss plattform,cpu,vga,dx9c driverekkel,defrag után,dt-vel tedd fel rendesen.dvd-n van cpu driver,azt is tedd fel,vagy ha inteltől elérhető egy firsebb cpu driver,akkor dobd fel azt.Van továbbá vmi M$ féle script telepítő,azt is tedd fel,mert fontos!
Told rá egyből az 1.12-es peccset,aztán indítsd el a játékot,hogy a lokális iniket megfelelően létrehozza,aztán járj el a magyarítás faq-jában írtak szerint. Ja,és csinálj a módosított és lecserélt fájlokról backupot,mert bármikor jóljöhet.
Adataidnál található konfigtól jóval gyengébben gond nélkül használtam (1GB DDR500,7600GST,S754 A64 @9x250)
Remélem boldogulsz és soksok örömet szerez a játék
üdv
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- SpedyPC - minden ami számítástechnika
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest