Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hibavissza

veterán

válasz SeniorTilla #7947 üzenetére

Közben néztem teszteket. Minden akciókamera ilyen. Amit néztem azokon sincs rendes végtelen. Fotó nem releváns, mert azt nyilván nem tömöríti annyira agresszíven. Hetesnél sem lenne ennyire feltűnő, ha kicsit kevésbé tömörítene ott ahol picit kevesebb kontrasztot számol. Túl okos :) Kipróbálom H264-gyel legközelebb.
    Annak, hogy nincs végtelen és mozis motion blur meg mist filter nem sok köze van egymáshoz. Egyébként ez sem tragikus, ha 30 fps a kimeneti formátum. Csak én oda vagyok a 30 fps 24 fps lassításért. Ott azért feltűnőbb, hogy nincs levél a fán csak egy paca.
    Egészen gyalázatos átkúrás, hogy ilyen áron vesztegetett kamerákban nincs AF. Ma már a legpocsékabb kínai telefonok főkamerájában is alap. Az ellenállóság sem indok, mert a strapatelefonok kamerájában is van. Egy időben rendszeresen csapkodtam földhöz a telefonjaimat. :B Egyikben sem az AF ment tönkre....
    Végszóként azért szeretném ezt az egészet zárójelbe tenni, mert a pixel-peeping határán van. Telefonon, tévén visszanézve nem annyira probléma ez mint monitoron keresve a hibát.

Új hozzászólás Aktív témák