Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Logitech Z906
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
1more
csendes tag
Üdv. A GPS nem igényel internetes adatforgalmat, ha kikapcsolod azt, úgy is tökéletesen működik. A pontosságra kb. 30 méter az eltérés, a térkép nem tökéletes, igaz más GPS-nél se az. Ha A pontból B pontba szeretnél vele eljutni, arra megfelel, ez lehet autós, vagy gyalogos közlekedés. Kb. 400 km autózás után kérte az energiát, de egy autóstöltővel ezt ki lehet küszöbölni ami kb. 1000 huf-ba kerül. A térképet frissíteni számítógépen keresztül gyorsabb és egyszerübb és még plusz pénzbe se kerül. Nekem egy 5230-as Nokián volt, sajna már kinyírtam, mert túl sokat tudott rólam

-
Stephan89
aktív tag
Erről a navigációs szoftverről még összefoglaló témát nem találtam sehol. Véleményeket és tapasztalatokat várok elsősorban a mindennapi használatról. Mennyire pontos, mennyire megbízható? Mekkora adatforgalmat generál és mennyire húzza le az akkumulátort? Használat közben melegszik a telefon? Ha igen, mennyire?
Hátrányai között tudom, hogy meg kell említeni, hogy netet igényel. Ezzel tisztában vagyok, elsősorban belföldön használnám, T-Mobile Go!Net S mobilnet díjcsomaggal. (Havi 30 mb forgalom, túlforg. díj nélkül) Ha lehet, utazás előtt itthon Wifin letölteném a térképet, a még kevesebb adatforgalomért. Szóval ajánlott, vagy nem?
Még annyit, hogy jelenleg igo 8-at használok, ezt váltanám vele, mivel Androidos telefonban gondolkodom a továbbiakban.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Logitech Z906
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- Becsületkasszás új cuccok - Bose, Wicked cushions, NuPhy, kábelek, keycap, switchek stb.
- AORUS PC - i9 9900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- 256GB M.2 NVMe vegyesen 40+db OLVASS! 3720 HUF/db
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest