Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Sziasztok,
Szomszéd pékség tulajának, jó ismerősömnek segítettem a pékséget felvinni a google maps-ra, viszont a térképen nem jelenik meg az 'ikonja' (egyszer már rövidebb ideig megjelent) mi lehet ennek az oka, avagy mit csinálok rosszul?
-
Soulfly842
addikt
Elég komoly jelölőpont mennyiségem van egy google saját térképen, viszont az a tapasztalatom, hogy amég a PC ezt jól kezeli, addig mobilon elég szedett-vedett módon (importált excel fájlból lettek feltöltve az adaatok).
Nem jelennek meg a jelölők nevei pl. Más helyek nevei, ezt néha elég szeszélyesen is kezeli (hosszan rányomva jelenik meg csak a név rendesen, de néha ez is elszáll, újra kell indítani ilyenkor az appot)
A jelölő színeket sem látom, hogyan lehetne módosítani mobilon, vagy értelmesen megjegyzést írni hozzá (a kettő együtt lenne fontos)
Nincs valami jobb megoldás erre? Elsődlegesen nekem mobilon kellene, hogy jól megjelenjenek nekem ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest