Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Hujikolp
üzenetére
Irányt mutatja de azt nem hogy az adott sáv vége merre megy majd
Figyelem a táblákat de nagy forgalomba sokszor már késő, és ha egyáltalán nem ismerős arra az ember és van még egyéb hátráltató tényező is, eső, sötét,(potyogó gyerekek) igen is jó lenen látni hogy a sávok közül melyik a jó
Régen tudták ezt a navigációk
Kérdés még áll hogy kirakható e ilyen a felületre?Most is, aznap már megvolt 400km körül és jött ez a rész [link] (M0-ra óhajtottam feljutni)
Jöttem szépen a külsőbe mert láttam a felfestést (utcakép [link] ) hogy mindkét sáv megy egyenesen, na de mire megláttam a táblát(utcakép [link] ) hogy az a sáv már csak jobbra már késő volt, mert délutáni csúcs volt, így abban a sorban már kocsisor állt
Így azt tettem hogy kb 3kocsival a lámpa előtt megálltam és kiraktam balra az indexet, és volt egy normális sofőr aki zöldre váltásnál beengedett. (Mondjuk szerencsém is volt mert jobbra lámpa is ugyan akkor váltott mint egyenesen így nem tartottam fel a kanyarodókat)
De a navi nem szolt hogy váltsak sávot, mert megszűnik egyenesen menni, mikkor tudta hogy ott még egyenesen kel menni nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Mozilla Firefox
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- VoLTE/VoWiFi
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest