Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Használ valaki IR remote eszközt? Vettem egy Blitzwolf-ot és a mini csak ki be tudja kapcsolni az eszközöket, semmi más finkció nem érhető el.
Ez így rendben van?
Köszi
-
tomee007007
addikt
válasz
Norbeey90 #97 üzenetére
Nálam is volt ilyen, 3 napig szenvedtem vele...... első körbenváltoztasd meg az otthoni wifi-d csatornáját (általában a 6-ost szereti a HUB), vagy hozz létre az otthoni hálózaton egy 5GHz-es csatornát és rakd rá arra (azon stabilabb), ha nem segít akkor reset, amíg magához nem tér
-
A Blitzwolf megbízható cuccokat gyárt, használok tőluk én is 4 okos konnektort, eddig hibátlanul üzemelnek és fogyasztást is mérnek, ahol azt már előttem is írták.
-
válasz
rocksteadyxx #81 üzenetére
Blitzwolfok általában fogyasztást is mérnek..és van 16A-os
-
-
Sziasztok!
Hogy tudnám a Spotify-t alap zenelejátszónak beállítani miniben?
Ha belemegyek a zene menübe, csak annyit ír "Nincs alapértelmezett szolgáltató" de nem enged semmit, hiába kattintok rá. -
OmniaI900
tag
Sziasztok
Ma én is beléptem a Google hom hub tulajdonosok táborába .. Már is meg akadtam egy dologban nem tudom megjeleniteni a naptáram és az email om . ha valaki tudja hogy hol mit kell beállitani segitsen .. Kössz előre is -
huliganboy
addikt
válasz
tomee007007 #85 üzenetére
Mindenhol azt olvasni nem lehet. YouTube cuccok csak TV vagy chromecast bevonásávalegy.
-
DougButabi
tag
válasz
tomee007007 #87 üzenetére
Nekem angol nyelvre állítva most is látszik a választási lehetőség.
-
válasz
tomee007007 #87 üzenetére
Huhh most látom, hogy átvariálták. Régebben nem így volt, és én még akkor állítottam be a spotify-t az rendben működik. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni
-
válasz
tomee007007 #85 üzenetére
Próbáld meg, hogy a telefonod nyelvét átállítod US-re és elvileg utána meg fog jelenni a Google Home alkalmazásban.
-
tomee007007
addikt
Valakinek sikerült már valahogy beállítani a YT Music-ot alapértelmezett zenelejátszónak?
-
válasz
rocksteadyxx #83 üzenetére
Munkatársam nagyon dícséri, gyanítom abban is jók
-
válasz
rocksteadyxx #81 üzenetére
Okoskonnektorból Sonoff-ot vettem, teljesen elégedett vagyok vele
Konkrétan Sonoff S26
-
rocksteadyxx
csendes tag
válasz
rocksteadyxx #80 üzenetére
Közbe meg lett
. Viszont egy kérdés még érdekelne, milyen okos kapcsolót és dugaljzatot ajánlotok? Mivel van a legkevesebb gond ?
-
rocksteadyxx
csendes tag
Sziasztok srácok! Sikerült nekem is beszereznem Google home hub ot. Eddig nagyon tetszik. A kérdésem az volna, hogy lehetséges a Google home hub hangját külső eszközre példáu egy nagy teljesítményű Bluetooth hangszóróra átküldeni?
-
curmpli
tag
Ígértem, hogy beszámolok a Nest Hub Max-val szerzett tapasztalatokról. UK rendelés E-bayen. Három héten keresztül ült a csomagban egészen Karácsonyig, amikor a lányom kibontotta. Boldogság, öröm, főleg amikor elmondtam Yotube/Spotify direktben fog menni hangutasításokra. Így is lett,... majdnem... Első probléma, UK hálózati adapter, amit megoldottam egy utazó (passzív) csatlakozó átalakítóval. Majd indul a setup, I-phone-ról. Utolsó szakaszban, amikor a fiókot kell társítani hibaüzenet a telón: Valami kód és egy szöveg: "error occured". Frankó! Váltottam a lányom Samsungjára. Ott végig ment a beálítási porcedüra. Kipróbáltuk, hangutasítások frankón mennek, érti a magyaros angolt is. Minden szuper éás még annál is több, mert bömbölnek a basszusok, meglepően jó a hangzás, szép nagyfelbontású a képernyő és tűéles a kamera is. Pár óra tesztelés után gondoltam megnézem az I-phoneom csatlakoztatni tudom-e. Rámentem a Google Home applikációra, ott volt a korában párosított Nest Hub Max, ráböktem, majd a felületen rámentem a kamerára. Eddig tartott a boldogság. Nest hub sötét, se hang se kép azóta se. nem kapcsol be, ha hálózatra dugom. Az adapterben van feszültség kipróbáltam, valami kómába küldte úgy tűnik. E*em fa*om megáll.
-
havri1
félisten
Elofizettem a prémiumra spotifyn, de nem értem a működéset.
Ok Google, play bille eilish bad guy.
Jön a válasz, hogy ikey, visszamondja, de nem találja.. Ennyire fos ez a spotify?
Igazából egyet se talál, vagy néma, vagy egészen mást indít el.. -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #73 üzenetére
Ja konnektor az mind az igen
Na mindjárt próbálom, lehet én rontok el valamit. -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #71 üzenetére
Meg páratartalom mérők, vízforraló, kamerák, de azokat nem támogatja
Hm, nekem nemhogy BBC, semmit nem akar elindítani
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #69 üzenetére
Amit támogat, azok közül nincs sok :/
Lámpák, legtisztito, és ennyi
Szóval ha jól értem :
Telefon nyelve angol, hey Google, play stream Rado one? -
huliganboy
addikt
Sima YouTube nekem nem ment, itt írták a srácok, hogy csak chromecast meg tvvel megy... :( nekem is nagy űrt hagy így...
Neked, gondolom halmokban állnak otthon az okos kütyük...
Olavsgass utána, openhab, domoticz, node Red, homassistant stb. szervereknek... Én épp most készítem. Ezzel még jobban kibővül a világ. Illetve a felsős megoldások kikerülése is érdekes téma lehet.
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #67 üzenetére
Ó értem. Akkor ez nem olyan tuti még. Sima yt lenne a jó.. :/
2 rendszert fűztem vele össze, blitzwolf Smart home, és mi Home.
A lámpák módját (éjszakai/nappali), illetve fenyerejet kéne még valahogy váltani, és máris használnám megelégedéssel:)
Chromecast nekem még idegen, de látom azt támogatja csak. Filmek miatt. -
havri1
félisten
válasz
huliganboy #65 üzenetére
Spotifym nincs. Youtube music, Google play music is fent, de a beállításokban a zenenel ezeket nem látja, nem tudom kivalasztani.
Streamet próbálomKöszi
-
huliganboy
addikt
Helló!
A mobilodon a nyelvet állítsd át angol us módra. Megjelenő spotify a home alkalmazás megfelelő menüjében állítsd be alapértelmezettnek. YouTube music nekem nem megy.... Illetve ha mondod neki, hogy "Play stream rádió neve lokalizáció" akkor magától megkeresi és le is játssza..
-
havri1
félisten
Helló!
. Kaptam egy Google home minit.
Nagyjából beállítottam, lámpákat meg okos eszközöket kisebb nagyobb sikerrel tudok vele ki be kapcsolni.
Zenét tudok vele hallgatni valahogy?
Köszi -
válasz
tomee007007 #62 üzenetére
Gyakorlatilag egységesen annyi, ami ott konkrétan egy röhejes ár.
Nem is csodálkoznék azon, ha valódi kereskedelmi profit nemigen lenne rajta -- csakhogy itt már egyáltalán nem lehet a fejlesztés költségeivel számolni, hiszen maga a termék a fejlesztőeszköz.
A hagyományos közgazdaság-tudomány ezzel nem tud mit kezdeni, nem fér bele a régi modellbe.
MaCS
-
válasz
tomee007007 #60 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy nálunk kerül közel kétszer annyiba a Home Nest, amint a Home Mini. Normálisan azonos az ára, csak itt készletkisprés megy a régire.
Egyébként meg az a kósza hír járja, hogy a megszüntetett Chromecast Audio a Nest Minibe fog beköltözni. Azt pedig én nagyon nagy örömmel fogadnám!
MaCS
-
tomee007007
addikt
Tényleg jó cikk, köszönjük!
Elvileg kicsit jobban szól, plusz van falra akasztó.... itthon is kapható, viszont dupla annyiba kerül mint az 1st gen. Kérdés, megér-e ennyit....Más:
Valakinek sikerült már valahogy a YT Music-ot beállítani alapértelmezett zene lejátszónak? A Spotify-tól már agybajt kapok....
Nekem sehogy sem adja be választható opcióként, pedig nem csak a nyelvet, még a lokációt is átraktam US-re. -
hoby36
senior tag
Üdv! A home és a nest közt mi a különbség?Én szinte semmit sem találtam sajnos.
-
válasz
tomee007007 #55 üzenetére
Köszönöm!
A lényeg csak az lenne, hogy álljanak vele szóba a gyerekek, a nyelvtant majd akkor pótoljuk, ha lesz mire építeni.
Nagy kérdés viszont maga az, hogy mennyire működik a rendszer. Tegnap próbálgattuk telefonon a Google Assistantot, és meglepően gyatra hatásfokkal ismerte fel még az egyszerű kérdéseket is. Az én angol kiejtésem sem rossz, de ráadásul egy anyanyelvi angolossal próbálkoztunk, és egészen egyszerűen a beszédfelismerés volt katasztrofális. Ezt ezért nem értem, mert az "azonnali átírás"-nak csúfolt felismerőprogram kiváló hatásfokkal működik még magyarul is, az Assistant viszont nálunk egy csődtömeg.
A nagy kérdés az, hogy egy célhardverrel milyen eredményre lehetne számítani a telefonos Assistanthoz képest.
Köszönettel: MaCS
-
tomee007007
addikt
Igen, gond nélkül lejátsza a YT videókat, van neki egy leegyszerűsített felülete is, ami azért messze van a teljes körű kezeléstől, de az utolsó kereséseid és az aktuálsian lejátszott videóhoz hasonló tartalmakat felejánl, ezek között tudsz scrollozni, egyébként meg hangutasítás alapján keres.
Ha jól emlékszem óra megjelenítés 3-4 téma van, mindegyiknak viágos és fekete variációja, szóval összesen 6-8. Hogy NAS-ről le tud-e játszani, nem tudom, de a csatolt Google fiókok Google Fotókban (felhő) elérhető képeket biztosan le tudja játszani, ezt a részt nagyon nem próbálgattam. Mindennél csak egy felső sávot használ szövegmegjelenítésre.MaCS_70: arra, hogy beszéljenek, szerintem jó, meg nyilván hallás utáni szövegértésre, kiejtés gyakorlására, de arra nem fogja megtanítani a gyerekekt, hogy helyes nyelvtant használnak- e egy parancsánál, nem javítja ki őket. Viszont ebben az esetben mindenképp a HUB-ot ajánlom, mivel az egy hosszabb szöveget meg is jelenít, így könnyebb ellenőrizni a szövegértést.
-
Criminal017
őstag
válasz
tomee007007 #48 üzenetére
"a tetején lévő LED-ek jobbra-balra húzásával/tapizásával lehet manuálisan a hangerőt állítani, nekem ezt valahogy nem igazán sikerül csak kb 4-ből 1x..."
A két szélét (bal-jobb) tapizd, ott érzékeny a felület a hangerőszabályzásra. -
Üdvözlöm a Topiclakókat!
Reménybeli Google Home-tulajdonosként lenne pár kérdésem:
A tapasztalataitok szerint mennyire lenne alkalmas egy mini arra, hogy renitens kamaszgyerekeket rávegyen az angoltanulásra/beszélésre? Ajándékba vennénk egyet, úgymond pedagógiai célzattal.
A másik nagy kérdés, hogy a funkcionalitását egy mobiltelefonnal hogyan tudnám előre kipróbálni.
Köszönettel: MaCS
-
curmpli
tag
Rendeltem egy Nest Hub Maxot a lányomnak. Nagyon kíváncsi vagyok mit tud hangminőségben, mert Spotify/Youtube miatt rendeltem neki, hogy ne kelljen külső hangszóró csatlakoztatással pepecselni ha zenélni szeretne. Karácsony után jelentkezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest