Új hozzászólás Aktív témák

• SchumiBácsi

őstag

válasz scarabaeus #580 üzenetére

Te vagy a király :D

Valami speciális engedélyt is át kellett lőni végül ami egyébként mindig a második lépés szokott lenni, de most az "acf" kiterjesztés elterelte a figyelmemet így nem is néztem azt.

Az említett értékekkel így már megvan a Concord magasság és a sebesség is... cserébe harangoztak a hungaroringi landolásoknak... azzal is szoktam szórakozni néha hogy leszállok a célegyenesbe de annyira rövid hogy eddig is nagyon kimérten kellet adagolni a gázt és közben húzni az orrát ráadásul a célegyenes vége leszálláskor felfelé lejt, ha korábban érek le akkor tuti a törés :D

Ekkora hajtómű-teljesítménnyel ez innentől fogva már lehetetlen mert eddig is 10ből 8szor a Silver lelátón kötöttem ki :D

A tuti az lenne de sztem arra is lesz megoldás hogy csinálok több profilt és valahogy a programba betenni mint választható opciót: volna egy Concord jelleg, és egy SR-71 is.

Egyébként most már abszolút kijön hogy hülyén van programozva: 18km-en megy 1000csomó körül, földközelben már tud 2000et is... ha visszaveszem a hajtómű erejét a fájlban akkor mindenhol egységesen lassul, de sztem vadászgépnél is pont fordítva van - minél magasabban megy annál gyorsabban tud és kell is haladnia mert egyébként nem maradna fent ;]

Új hozzászólás Aktív témák