- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
scarabaeus
üzenetére
Te vagy a király

Valami speciális engedélyt is át kellett lőni végül ami egyébként mindig a második lépés szokott lenni, de most az "acf" kiterjesztés elterelte a figyelmemet így nem is néztem azt.
Az említett értékekkel így már megvan a Concord magasság és a sebesség is... cserébe harangoztak a hungaroringi landolásoknak... azzal is szoktam szórakozni néha hogy leszállok a célegyenesbe de annyira rövid hogy eddig is nagyon kimérten kellet adagolni a gázt és közben húzni az orrát ráadásul a célegyenes vége leszálláskor felfelé lejt, ha korábban érek le akkor tuti a törés

Ekkora hajtómű-teljesítménnyel ez innentől fogva már lehetetlen mert eddig is 10ből 8szor a Silver lelátón kötöttem ki

A tuti az lenne de sztem arra is lesz megoldás hogy csinálok több profilt és valahogy a programba betenni mint választható opciót: volna egy Concord jelleg, és egy SR-71 is.
Egyébként most már abszolút kijön hogy hülyén van programozva: 18km-en megy 1000csomó körül, földközelben már tud 2000et is... ha visszaveszem a hajtómű erejét a fájlban akkor mindenhol egységesen lassul, de sztem vadászgépnél is pont fordítva van - minél magasabban megy annál gyorsabban tud és kell is haladnia mert egyébként nem maradna fent
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)