Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Az ingyenes 15GB tárhelyet használom évek óta full szinkronnal telefon-drive-laptop irányban. A DriveSync alkalmazással használom a telefon adott mappáinak teljes szinkronját.
Most upgrade-eltem a tárhelyet 100 gigára és ha már így van, a telefon biztonsági mentését is kibővítettem, a fotókat is bele foglalva.
A munka mappákat továbbra is szeretném szinkronizálni, ahogy az eddig is ment. Kérdésem: a DriveSync továbbra is kell? Nincs valami beállítás (Google one, vagy bármi más) ami a mappákat tartalmuktól függetlenül oda-vissza szinkronizálja, figyeli a fájlok változásait és kiváltja a DriveSync-et?
Nem vagyok elégedetlen a jelenlegi megoldással, csak ha lehet, akkor eggyel kevesebb alkalmazást használnék. Nem szeretem a rumlit a telefonomon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest