Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Az ingyenes 15GB tárhelyet használom évek óta full szinkronnal telefon-drive-laptop irányban. A DriveSync alkalmazással használom a telefon adott mappáinak teljes szinkronját.
Most upgrade-eltem a tárhelyet 100 gigára és ha már így van, a telefon biztonsági mentését is kibővítettem, a fotókat is bele foglalva.
A munka mappákat továbbra is szeretném szinkronizálni, ahogy az eddig is ment. Kérdésem: a DriveSync továbbra is kell? Nincs valami beállítás (Google one, vagy bármi más) ami a mappákat tartalmuktól függetlenül oda-vissza szinkronizálja, figyeli a fájlok változásait és kiváltja a DriveSync-et?
Nem vagyok elégedetlen a jelenlegi megoldással, csak ha lehet, akkor eggyel kevesebb alkalmazást használnék. Nem szeretem a rumlit a telefonomon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest