- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pit221
csendes tag
Sziasztok
Nem tudom, hogy találkozott már valaki ezzel a szituációval, de én sehogy nem tudom megfejteni a megoldást s ezért szeretném a segitségeteket kérni.
Androidos eszközről Driveba feltöltött képeket hogyan lehet elérhetővé tenni a Galériában, hogy ott is megjelenjenek azok a képek amik a felhőben vannak.?
Drive ba a Saját meghajtón van 4 mappa s a mappán belül vannak csak a képek más nincs a Driven se dokumentom se videó semmi egyéb.
Megnéztem a Google Fotók alkalmazást is s olyan problémába ütköztem hogy a képek negyedét se szinkronizálta a Drive-al de ez még a kisebbik gond mivel a galériában sem jelent meg amit össze szinkronizált.
Galériában pedig minden megjelenitendő tartalom be van pipálva (bár nem szerepel közte a Drive csak a Picasa alkalmazás aminek a szerepét átvette a Google Fotók s ezért sem értem hogy nem volt az a pár kép látható a galériában).
Véleményeket, ötleteket esetleg megoldást szivesen veszem.
Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Programozás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest