- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus18
tag
válasz vtechun #3700 üzenetére
Sziasztok!
Ez a típusú okosító is, utánzat inkább?
Nem éri meg meg venni? Mert lutri, hogy 100%-ban működik-e, vagy sem.
Köszönöm
Mókus -
Aldorfin
tag
válasz vtechun #3722 üzenetére
Szia!
Rufus 12.990. hétvégén rendeltem ma kaptam meg. korrekt cég. még egy körömnyi "csokimikulás" is érkezett a cc audioval együtt. szóval minden ok, kivéve hogy egy dolgggal nem számoltam, én hüje, hogy wifis környezet kell hozzá. Új építésű ház, pár nap még mire a wifi kiépül. Alternatív megoldás esetleg ? -
azbest
félisten
válasz vtechun #3717 üzenetére
Nem, a chromecast protokolt a chromecast tudja. A kínai utánzat egészen más protokolokat használ (airplay, dlna, miracast), azokat a chromecast nem tudja. A másolat hiába tud sokféle protokolt, ha az android appok nem tudják a tartalmat átküldeni rá (nem a képernyőt tükrözik, hanem irányítják a cc-t), ráadásul amiket tud a másolat, azokat is változó kompatibilitással... szóval megeshet, hogy nem minden telefonnal vagy pécével működik jól.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
átverés... a leírásban
"Az AirPlay adatátviteli protokoll az iOS és OSX, míg a MiraScreen a Windows és Android rendszerekkel használható"
Az igazi se airplayt se mirascreent nem támogat. Ez a szokásos kínai utánzat, amit kínából bárki megvehet 10 dolcsi körül. De mindig van madár, akinél betalálnak vele.
[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
Ha ez eredeti, akkor nagyon megéri, mert 15.000-ért láttam ingyen postával a legolcsóbban.
A nagy kérdés, hogy eredeti-e? Sehol nincs leírva/feltüntetve, hogy Google, a képek se eredetiek, uh feltételezem ez ugyanaz, amit az Aliexpressen adnak kb. ennyiért.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...