Hirdetés
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- AMD FX
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Attól függ...
Olyan veszélyt, mint egy zsaroló program vagy egy vírus, nem jelent.De... Szóval a magam részéről nagyon nem szeretem, és egyre többen próbálkoznak ilyesmivel. Van ahol beismerik a használatát, máshol letagadják, de ennek ellenére csinálják.
Itt valószínűleg valamelyik külsős oldal érintett.
Azért az elgondolkodtató, hogy a blokkolás nem csak egy újabb részlet az azonosításhoz... -
samujózsi
senior tag
Nem értem a dolgot.
Töröltem a chrome könyvtárát, újra felvettem pár logint. Most megjelennek.
Ha google-chrome --password-store=basic paranccsal indítom, akkor eltűnnek, ha kattintássl, menüből indítom (password-store=gnome), akkor visszajönnek.
A gond, hogy a gnome keyringben sehol sem találom a tárolt adatokat.
Na mindegy, ez már inkább linuxos téma, mint Chrome.
A lényeg, hogy valami adatbázis sérülés okozhatta a dolgot vagy egy elrontott beállítás.
Szerencsére a chrome nincs igazán aktív használatban, elsősorban ide járok vele. -
samujózsi
senior tag
Inkább keyctl, de köszi, azt még megnézem, hátha csak a GUI nyelte le a chrome jelszavakat...
Egyébként ki lehet szedni, kicsit trükkösen: megnyitom a lapot, amin a chrome automatikusan beléptet. Jobb klikk a kitöltött jelszó mezőn, insoect, a type értékét átírni textre és voilá...
-
samujózsi
senior tag
-
samujózsi
senior tag
Linuxos chrome. Van egy, azaz egy darab mentett jelszavam. Nem vagyok bejelentkezve google fiókba, nem szinkronizálom, csak lokálisan tárolja.
Be tudok jelentkezni vele az oldalra, de a mentett jelszavak listája valamiért üres.
Van valakinek ötlete, hogy hol keressem? (tudok új jelszót kérni, szóval akadályozni nem akadályoz, csak bosszant, hogy nem találom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest