Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
akinek nem tetszik az új context menu (jobb gombos kinézet) annak itt a megoldás:
"Go to shorcut properties and add " --disable-new-menu-style" (without quotes, but with space) to Target field. Now Chrome starts with old context menu. Unpin other Chrome shorcuts and pin again."
nekem megoldotta, most örülök -
bAtt001
addikt
sziasztok, valaki tud egy jó pop up blokkoló kiegészítést? már nagyon idegesítenek a megnyíló ablakok amik még ráadásul nagyobbak is mint a kijelzőm felbontása...
-
bAtt001
addikt
ha új lapot nyitok meg akkor muszáj ennek a legtöbbet látogatott lapok/alkalmazások oldalnak betöltődnie? nem szeretnék kieget felrakni emiatt csak egy sima google oldalt vagy üres oldalt szeretnék látni. megoldható valahogyan?
-
bAtt001
addikt
válasz
Sk8erPeter #5987 üzenetére
az enyémmel még nem. de volt már olyan akinek egész nap nem volt elérhető vagy csak egy-két funkció.
-
bAtt001
addikt
válasz
ErosenZold #5955 üzenetére
ha speeddial2-t használsz olyat tudsz csinálni hogy mondjuk minden második látogatásra frissíti a képet. jobb gomb az üres részre ott options aztán a megnyíló oldalon van egy olyan sor hogy thumbnail refresh azt állítsd 2nd visitre. nem tudom hogy működik ez mert én a honlapok logóját állítottam be képnek így praktikusabb.
-
bAtt001
addikt
ez az elhalványulás valami új fícsör vagy már régen bennevan?
-
bAtt001
addikt
ha valaki használ speed dialt és idegesíti hogy nincs url cím a címsorban az új 10es változatban tudom ajánlani a speeddial2-t, talán még jobb is mint az eredeti volt
-
bAtt001
addikt
valaki használ még innen chrome alatt deviantArt-ot? mert nekem nem jeleníti meg az üzeneteimet. csak behozza a szokásos lapot de mintha nem lenne egy új sem pedig fent a számláló már 84-en áll
-
bAtt001
addikt
lenne egy kis gondom a chrome-mal. az új 8as verzió telepítése után jelentkezett a probléma mégpedig az hogy pdf fájlokat randomban rosszul menti le és nem tudom megnyitni semmilyen programmal. gondoltam kipróbálom ie9 bétával is és abban tökéletesen lementette. nem tudom mi lehet a baj chrome-ban