Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Toth_Jani
üzenetére
ugy csinalnam, de azt dobja ki, hogy "rendszervisszaallitas nem sikerult", es ugyanugy visszajuttat a winbe.
mas: ha a vezerlopultban megnezem az oprendszert (termekkulcs miatt kellene) hol talalom a jelenleg hasznalt oprendszer kulcsot? ha esetleg teljesenfriss, usb-s telepitesre lesz szuksegem...
-
kicsit bonyolultabb lesz.. nem engedi visszaállítani az alapállapotot..
érdekes, hogy pont az eset, malwarebytes és más "biztonságis" oldalakhoz van letiltva a hozzáférés, illetve, a google fiókhoz, google mailhez nem enged hozzáférni. Hmm.
-
Ehh.. valami orosz rosszindulatú program átállította a chrome kezdőoldalát& keresőmotorját .ru URL-ű.re, próbáltam visszaállítani a gyári beállításokat, eredménytelen.
Töröltem a chrome-ot, próbálnám újratelepíteni, de ezt kapom:

Most épp' firefoxról vagyok, minden program eléri az internetet, de a chrome, google telepítést NEM engedi, pedig már a kivételekhez hozzáadtam tűzfal eállításokban. Estleg mit nézhetnék meg még? Köszönet előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest