Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- Akciókamerák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanti
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
A névjegy megnyitásakor azt írja, hogy a rendszergazda letiltotta a frissítést és nem igazán tudok rájönni hogy tudom ezt megszüntetni.
Ma délelőtt óta csinálja és semmihez nem nyúltam előtte hozzá.
Találtam egy két malwaret ami a mobilaréna megnyitásakor akar települni, de ezeket már sikerült leszedni az Anti-Malware minden frissítésnél blokkolja.
A Chromet teljesen letöröltem még a mappáját is kiirtottam, de újra telepítésnél mindig ezt írja.
Nem tudom mit lehet ilyenkor csinálni, szívesen fogadok minden tippet, tanácsot.
Köszönöm. -
hanti
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A Chrome indítása után rövid időn belül a vinyó el kezd dolgozni maxon úgy kb 10 percig az egész gép lefagy. Már újra telepítettem többször, de mindig elkezdi és ilyenkor semmi nem működik.
Van valami ötlet hogy mi okozhatja? -
hanti
senior tag
Erre van valakinek ötlete?
-
hanti
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A Chrome indítása után rövid időn belül a vinyó el kezd dolgozni maxon úgy kb 10 percig az egész gép lefagy. Már újra telepítettem többször, de mindig elkezdi és ilyenkor semmi nem működik.
Van valami ötlet hogy mi okozhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest