Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
SybenX
üzenetére
Ugyanez volt nálam is.Töröltem majd próbáltam letölteni,de már azt sem engedte.Máshol kaptam tanácsot.Valami rámászott a gépemre azt kellett leirtani a spyboot alkalmazással.( a progit rendszergazdaként kell indítani,immunizálás majd keresés és megsemmisítés) meg a registry-t rendberakni.
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Nem tudom mi volt ma de nálam állandóan befagyott a chrome pár perc használat után.Mindig a várakozás ablakot dobta.
win10 alatt fut és ilyenkor átmentem a firefoxra az stabilan működött.
Nem tudjátok hogy ez mi lehet?Szerverhiba vagy a chrome esetleg sérült valahol nálam és újra kéne rakni? -
dh66e
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
értem.
Köszönöm a segítségedet. -
dh66e
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
"Ez a weboldal nem érhető el"
a részletek alatt pedig ez olvasható:
"A(z) chrome címen lévő szerver nem található, mert a DNS-keresés nem sikerült. A DNS olyan hálózati szolgáltatás, amely a webhely nevét lefordítja annak IP-címére. Ezt a hibát leggyakrabban az internetkapcsolat hiánya vagy egy rosszul konfigurált hálózat okozza, de az is előfordulhat, hogy egy nem válaszoló DNS-szerver vagy egy tűzfal megakadályozza a Google Chrome hálózati hozzáférését."Nekem ezek semmit nem mondanak.

-
dh66e
veterán
Üdvözlök Mindenkit!
NPAPI-t hogyan lehet engedélyezni?
Elvileg itt kéne ilyen opciónak lennie de nekem nem sikerült rálelnem.
Aki tudja annak megköszönném a segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest