Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
zileut
üzenetére
Időzített egeres dologra szerintem nincs bővítmény.
Jelzős cucc:
Egyes oldalakhoz vannak kiegészítők, melyek pl. a fórum hozzászólásokat vagy üzeneteket figyelik és értesítenek, van pl. ilyen ehhez az oldalhoz is (prohardver lapcsalád fórumát és a privát üzeneteket tudja figyelni), vagy pl. facebook, esetleg twitter figyelő cuccok, de olyan általános kiegészítő nincs szerintem, ami bármelyik oldalon bármilyen változást figyelne és jelezne. Konkrétan mire gondolsz, mire lenne szükséged? -
törölt tag
válasz
zileut
üzenetére
Sajna nem, akartam is kérdezni, de aztán tegnap elfelejtettem...
Namelesske: Ezt én nem tapsztaltam, viszont ha gond van a finomgörgetéssel, van egy hardver függő megoldás is:
Logitech Flow Scroll (Scroll App) ezt viszont csak Logitech egér tulajok tudják igénybe venni. Náluk is csak azoknál van értelme, akik még nem a finom görgős egér modellekkel rendelkeznek, pl LS1.
Beépül az Internet Explorer-be, a Mozilla Firefoxba, és a Google Chrome-ba is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest