Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
No végül csak sikerül megjavtani, leírom, szerintem van benne tanulság. Valószínűleg az volt a gond, hogy volt olyan Mappa, amin belül túl sok almappa volt (és így túl sok könyvjelző is) és azok belül is és ígytovább. Érdekes, hogy az Edge gyomra így is bevette, bár pl. a tömeges kijelölés és a Duplicate finder sem működött, de legalább át tudtam rendezni, hogy "szellősebb legyen". De még előtte töröltem vagy 100 dead linket belölle, lehet ez is segített. Aztán mikor már megjavult az Edge-ben nyomtam egy Dulicate finder-es törlést, ettől is vagy 100 linkel kevesebb lett. A Chrome-ba beimportáltam az Edge-ből kiimportált HTML file-t (érdekes módon a közvetlen Importálás az Edge-ből nem működött) és így minden helyreállt. A Szinkronizálást full kikapcsoltam, töröltem minden adatot a Google server-ről is. Az biztos, hogy nagyon meggondolom mielőtt valaha is újra bekapcsolnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest