Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
És mivel épp nem volt egyéb témátok, hát rajta, keressünk a "múltba" vmit (ugye ez épp aktuális kis országunkban is)
De persze kellenek az ilyenek is mint ti, különben unalmas lenne a világ...Ez rohadtul nem így van. Telefonról voltam, és ott nem igazán figyeltem a hozzászólások idejét hanem az utolsó látogatás óta érkezett hozzászólásokra reagáltam. Ilyenek mint mi? Hát milyenek? Miben vagyunk kevesebbek, vagy többek mint a többi hozzászóló, vagy épp te? Szerintem "ilyenek" kategória nem igazán létezik.
Vagy most direkt figyeltem, többször jártál itt az utolsó hsz-em óta, mégsem írtál. Most hogy namelesske írt, már megint rögtön bírtál írni... hm. roppant érdekes.
Hát nekem mondta, te csak mint harmadik voltál itt. Ha úgy veszed egy párbeszédhez vagy egyetértéshez minimum két ember kell...
ui: És nem szorulna magyarázatra, ha nem lenne "célozgatás". Ami priviben is bőven elég lett volna, de sztem inkább hanyagolni kellett volna...
ui: És nem szorulna magyarázatra, ha nem lenne "célozgatás". Ami priviben is bőven elég lett volna, de sztem inkább hanyagolni kellett volna...
Pont az ilyen mellék töltetes mondataidra írtam, hogy a helyedben én inkább meghúznám magam, ha már kirakok egy beismerő vallomást a fórumba... Szóval direkt nem írtam privátba, hogy vegyed a lapot. De nem vetted. Téma lezárva, nem is GoodSpeed kezdte el, és velem értett egyet, és nekem válaszolt. Neked csak annyit mondott, hogy nem jó helyen keresed a hibát.
Mindegy is, béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest