Hirdetés
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Egyszerre sok oldal volt megnyitva ezért hónapok óta azt csináltam, hogy két Chrome böngésző futott. Mindkét Chrome-ban kb. 40-50 fül. Huh! Szóval így rendszereztem vagy 100 oldalt.
Nem zártam be a böngészőket mikor lekapcsoltam a PC-t (vagy amikor kijelentkeztem abból a Windows fiókból). A Windows maga zárta be őket. Így ha bekapcsoltam a PC-t (vagy bejelentkeztem abba a Windows fiókba) akkor két Chrome böngésző indult el, mindegyik a saját 40-50 oldalával.De most valamiért csak az egyik Chrome kezdett el futni.
Hogyan tudom visszahozni a másik Chrome-ot a megnyitott oldalaival? Nem is emlékszem abban milyen oldalakat nyitottam meg. Oké, pontosan mondjuk 2 oldalra emlékszem meg néhány témára amivel kapcsolatban oldalakat nyitottam meg. De annál a konkrét 2 oldalnál legalább 40x több volt megnyitva. Elvesztettem azt a félszáz oldalt?
Böngésző jobb felső sarkában a 3 egymás alatti pöttyre kattintva az Előzmények-ben néztem de nincs olyan sora, hogy pl. "Mostanában bezárt 47 oldal".
Volt már ehhez hasonló eset és akkor abból az egy futó Chrome-ból, annak az Előzmények-éből el tudtam indítani a másik Chrome böngészőt mind a 40 vagy 50 oldalával.Most nézem, a Szinkronizálás nekem nincs bekapcsolva. Nem tudom ez számít-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest