Hirdetés
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Sokáig Chrome-ot használtam de egy bizonyos oldal nem nyílik meg vele jól és az oldal nagyítással is vannak problémák nálam. Ezért váltottam Firefox-ra. A memóriafogyasztása nem zavar amúgy is egyszerre kevés lappal használom, de nyitottam már meg 40-et is és azzal sem volt gond.
junior11
Az Edge jól bánik az akkumulátorral - tehát akkus használatnál jó lehet - de egy asztali gépnél ez kb. mindegy és sajnos minden másban elmarad a Chrome-tól és a Firefox-tól is.
Amúgy mivel az MS is beszántja az EDGE-et mostani formájában szerintem inkább a negatív vélemények estek inkább latba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest