Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gamepad
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbt
csendes tag
Sziasztok!
Ha youtube videót nézek a chrome a teljes elérhető processzor teljesítményt használja. Kicsit körbenéztem különböző fórumokon, a "Use hardware acceleration when available" funkciót kikapcsoltam, leszedtem az addonokat, újraraktam a chrome-ot, ugyanúgy szar.
Operával is megnéztem, szintén ugyanez a probléma. Microsoft Edge-dzsel viszont normálisan működik.
Van bármi ötletetek, hogy mi okozhatja ezt a problémát? i5-3340M procim van, szóval bőven nem kéne gondnak lennie, ha kell a többi hardverinfót is megadom, de nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne hozzá.
Az összes angol fórumon rányom valami hülye, hogy solved, miközben semmi megoldás nincs, csak hogy ja, ez van. Szóval igazán hálás lennék bármilyen ötletért

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Rendszergazda topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Nem lesz idén iPhone 18
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest