Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbt
csendes tag
Sziasztok!
Ha youtube videót nézek a chrome a teljes elérhető processzor teljesítményt használja. Kicsit körbenéztem különböző fórumokon, a "Use hardware acceleration when available" funkciót kikapcsoltam, leszedtem az addonokat, újraraktam a chrome-ot, ugyanúgy szar.
Operával is megnéztem, szintén ugyanez a probléma. Microsoft Edge-dzsel viszont normálisan működik.
Van bármi ötletetek, hogy mi okozhatja ezt a problémát? i5-3340M procim van, szóval bőven nem kéne gondnak lennie, ha kell a többi hardverinfót is megadom, de nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne hozzá.
Az összes angol fórumon rányom valami hülye, hogy solved, miközben semmi megoldás nincs, csak hogy ja, ez van. Szóval igazán hálás lennék bármilyen ötletért

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC játékok egyben
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest