Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbt
csendes tag
Sziasztok!
Ha youtube videót nézek a chrome a teljes elérhető processzor teljesítményt használja. Kicsit körbenéztem különböző fórumokon, a "Use hardware acceleration when available" funkciót kikapcsoltam, leszedtem az addonokat, újraraktam a chrome-ot, ugyanúgy szar.
Operával is megnéztem, szintén ugyanez a probléma. Microsoft Edge-dzsel viszont normálisan működik.
Van bármi ötletetek, hogy mi okozhatja ezt a problémát? i5-3340M procim van, szóval bőven nem kéne gondnak lennie, ha kell a többi hardverinfót is megadom, de nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne hozzá.
Az összes angol fórumon rányom valami hülye, hogy solved, miközben semmi megoldás nincs, csak hogy ja, ez van. Szóval igazán hálás lennék bármilyen ötletért

Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest