Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Itt az élő példa, hogy én sem vagyok tévedhetetlen. Gyakran hangoztattam korábban, hogy az átlagusernek elegendő egy ablak és egy címsáv. Ezek szerint utóbbiban tévedtem. (Ez egyúttal magyarázat arra is, hogy a Chrome alapokon teljesen újraírt Opera 15-be miért mentették át azt a közutálatnak örvendő "funkciót", hogy nincs sem http:// (ami még egy dolog), sem query utáni rész. Így még YouTube-on is csak annyit lát az ember, hogy www.youtube.com/watch, mert a kérdőjel és kettőskereszt utáni részeket lecsípi.
Na de nem is szaporítom tovább a szót, megyek vissza Google Maps-re élhető lakatlan szigetet keresni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mini-ITX
- Adobe Lightroom topic
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- League of Legends
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)