Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Milyen egeret válasszak?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy nem kell, hogy alapból tele legyen tömve mindenféle dolgokkal, amiket úgysem használok. Pl. az egérmozdulatok totál hidegen hagynak. A Chrome egy gyors, minimalista böngésző, amit úgy bővítesz, ahogy jónak látod, és akkor ugyanazt tudja, mint bármelyik másik. Ez nem azt jelenti, hogy szar lenne, hanem azt, hogy mindenki eldöntheti, miket akar telepíteni hozzá.

Azt elismerem, hogy vannak még hiányosságai, amikre lehet, hogy még nincs bővítmény, de ami késik, nem múlik. Nekem bejön a minimál felülete, már ezért is megérte váltanom rá.
szerk: meg erre van ph fórumos bővítmény, ami jóság

Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest