- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Második kiadást készült az Artic asztallap aljára szerelhető PC-jéből
Aktív témák
-
aggleány
addikt
A segítségeteknek köszönhetően be tudtam állítani az alapértelmezett számokat
Minden telefonszámot és egyebet beírtam, még a saját csengőhangokat is meg tudtam adni. 
Újabb segítséget kérnék. Felpakoltam a memóriakártyára a cuccaimat (zenék, filmek, stb.) szépen albumokba rendezgetve, és a Tattoo ömlesztve nyitotta meg. Ráadásul a filmeknek, amik nem voltak külön albumban, még nevük sincs, csak a nyitókép rajtuk a nyilacskával, hogy lehet indítani. 15 egyforma 20th Century Fox-ból elég nehezen tudom kimazsolázni, hogy melyik melyik. Ilyen esetben mi a teendő? Olyat rendszert szeretnék, ami a régi telefonomban megvolt, pl.: Filmek/Scifi/X-men/X-men1.
Előre is köszönöm a segítséget

-
aggleány
addikt
Köszönöm, Karma, köszönöm, vtechum

Egyelőre nem megy nekem ez az Android-dolog, de ígérem, csak akkor kérdezek, ha a használati utasításban nem találom meg a kérdés tárgyát.
Ha bárkinek kérdése van Tattoo-val kapcsolatban, és meg tudja írni, hogy azt merrefelé találom a gépen, szívesen megnézem

-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérek Tőletek. Beszereztem egy HTC Tattoo-t, és nem akarom szinkronizálni, kézzel akarom bevinni a kontaktokat. Egy telefonszámig még megy is, de amikor beírok egy vonalas számot is, automatikusan azt veszi "default"-nak. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom én kiválasztani, hogy melyik legyen az alapértelmezett szám. Légyszíves írja meg valaki, hogy ezt hogyan kell csinálni, mert nem találtam meg a kezelési utasításban sem.
Előre is köszönöm

Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ThinkPad T14s Gen5 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Minden telefonszámot és egyebet beírtam, még a saját csengőhangokat is meg tudtam adni.