Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
Aktív témák
-
aggleány
addikt
A segítségeteknek köszönhetően be tudtam állítani az alapértelmezett számokat
Minden telefonszámot és egyebet beírtam, még a saját csengőhangokat is meg tudtam adni. 
Újabb segítséget kérnék. Felpakoltam a memóriakártyára a cuccaimat (zenék, filmek, stb.) szépen albumokba rendezgetve, és a Tattoo ömlesztve nyitotta meg. Ráadásul a filmeknek, amik nem voltak külön albumban, még nevük sincs, csak a nyitókép rajtuk a nyilacskával, hogy lehet indítani. 15 egyforma 20th Century Fox-ból elég nehezen tudom kimazsolázni, hogy melyik melyik. Ilyen esetben mi a teendő? Olyat rendszert szeretnék, ami a régi telefonomban megvolt, pl.: Filmek/Scifi/X-men/X-men1.
Előre is köszönöm a segítséget

-
aggleány
addikt
Köszönöm, Karma, köszönöm, vtechum

Egyelőre nem megy nekem ez az Android-dolog, de ígérem, csak akkor kérdezek, ha a használati utasításban nem találom meg a kérdés tárgyát.
Ha bárkinek kérdése van Tattoo-val kapcsolatban, és meg tudja írni, hogy azt merrefelé találom a gépen, szívesen megnézem

-
aggleány
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérek Tőletek. Beszereztem egy HTC Tattoo-t, és nem akarom szinkronizálni, kézzel akarom bevinni a kontaktokat. Egy telefonszámig még megy is, de amikor beírok egy vonalas számot is, automatikusan azt veszi "default"-nak. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom én kiválasztani, hogy melyik legyen az alapértelmezett szám. Légyszíves írja meg valaki, hogy ezt hogyan kell csinálni, mert nem találtam meg a kezelési utasításban sem.
Előre is köszönöm

Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Animal Crossing: New Horizons
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Amazfit Cheetah okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Minden telefonszámot és egyebet beírtam, még a saját csengőhangokat is meg tudtam adni.