- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen joysticket vegyek?
- OLED monitor topic
- Játszanék, de mivel? Összeszedtünk minden tudnivalót a gaming platformokról
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
hát néhol erlég durva. de poén. inkább felnőtteknek való
és nem is könnyű, néhol fusztrálóan nehéz
szerk: van benne feldarabolás, szemkiszúrás, gyilkosság, véres bunyó, és sok-sok elmebeteg szétesett ember. de ez rajzolt. tulajdonképpen egy mese, csak picit fura fazonokkal
ha másképp mutatnák be a történetet akkor elmenne horrornak is. de így mesésen mondom nagyon nagy poén. pl kocsival méssz és el kell ütni embereket és szarvasokat. ez a Carmgeddonban úgy volt megcsinálva, hogy betiltották sok helyen.
[Szerkesztve] -
csizzah
aktív tag
-
csizzah
aktív tag
-
Padree
senior tag
Milyen ez a játék? 4 éves kislány értékelné? Nincsenek benne borzalmas dolgok? - A multkor leszedtem egy játékot mert agyonra dícsérték, meg ketten is lehetett játszani egyszerre, gondoltam jót elbohóckodunk a lányommal, jó is volt, amíg a képbe nem jött a megerőszakolt, vérben hentergő, leszakad kezű Hókuszpók (a hupikék törpikékből). Kemény volt megmagyarázni a dolgot a gyereknek. Naszóval nemszeretnék megint így járni.
-
SLYM
veterán
nincs folytatása a gamenek?
-
SLYM
veterán
-
csizzah
aktív tag
-
Escarioth
csendes tag
-
SLYM
veterán
végigvittem sajnos elég hamar
. nem tudjátok van e folytatás? 
jó lenne ha lenne

[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
-
csizzah
aktív tag
Na jelentem sikerült leszedni, az általad megadott linkről

Nehéz szülés volt, de azért sikerült, ki is csomagoltam (845Mb lesz a vége), el is dolgozott rajta a cerka vagy egy fél órát itt a suliban.
Kipróbáltam Win2000 alatt fut is faszán és EZ AZ A GAMME
, most sajna mennem kell, otthon kipróbálom XP-alatt is, aztán majd legkésőbb hétfőn leírom pontosan hogyan kell leszedni, ha addig nem sikerülne megszerezni. -
SLYM
veterán
-
Dj Sügi
őstag
-
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
-
Dj Sügi
őstag
Up!Hajrá a topiknak!

-
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
-
csizzah
aktív tag
-
csizzah
aktív tag
-
SLYM
veterán
-
csizzah
aktív tag
-
SLYM
veterán
ha valaki ismeri ezt a game-et írjon pls!
-
SLYM
veterán
ismeri valaki ezt a játékot? úgy kezdődik, hogy egy kis ufo összetöri a masináját és landol egy farmon. ott összespanol egy hóddal(kiszabadítja a medvecsapdából, aki köszönetképpen egész útján végigkíséri a kis idegent). nagyonnagy poén az egész game és nem tom hol tudnám beszerezni. ha valaki ismeri és van tippje írjon nekem pls! amúgy nem vagyok biztos, hogy a címe az amit írtam
ezért is írtam a kis bemutatót, mert aki jáccott vele ebből tuti ebből rájön.
egyébként az egész játéknak istenjó feelingje van. mindenkinek ajánlom aki röhögni akar
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Autós topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Milyen TV-t vegyek?
- Temu
- Óra topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és nem is könnyű, néhol fusztrálóan nehéz
ha másképp mutatnák be a történetet akkor elmenne horrornak is. de így mesésen mondom nagyon nagy poén. pl kocsival méssz és el kell ütni embereket és szarvasokat. ez a Carmgeddonban úgy volt megcsinálva, hogy betiltották sok helyen.

. nem tudjátok van e folytatás? 

, most sajna mennem kell, otthon kipróbálom XP-alatt is, aztán majd legkésőbb hétfőn leírom pontosan hogyan kell leszedni, ha addig nem sikerülne megszerezni.