Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
pn4hvq
üzenetére
köszi én is igy gondoltam, de nálam nem törli ki a teljes email listát csak az egy oldalon lévőket, ezért is kérdeztem meg, hogy van e más lehetőség vagy ennek kéne úgy működni ahogy elvárná az ember töle.
Rákattintottam a szöveges linkre ,de nem törölte ki az összeset . -
ledgeri
nagyúr
válasz
pn4hvq
üzenetére
in:anywhere
Example: in:anywhere movie
és linken egyebek! -
ledgeri
nagyúr
válasz
pn4hvq
üzenetére
Kereséskor a keresés tetején vagy alján ott van, hogy "találatok vannak a kuka/spam/valami amit elfelejtettem -ben, akarja-e azokat is megjeleníteni.
Egyébként meg annyi logika van benne, hogy ami valahogy ki lett szűrve ne legyen a többi közt... de ennyi is volt a címkézés logikája.
Továbbitós problémára: rápróbálhatsz: belépsz egyikbe fő lapon, másikba inkognitőban, és X Y dolognak kéred a jelszóhelyreállító levelét. Jobb ötletem nincs "tesztelésre", és ha nem aktiválod, úgy is lejárnak, még menteni sem kell az új jelszót
Egyébként meg ez a címkézős cucc egy borzalom: van összes levél mappa, de az nem a bejövőké. A bejövőké olyan címke, amit nem lehet több levélről eltűntetni, viszont bárhonnan dedikált gomb van beérkezősíteni a leveleket. A kuka is egy címke, de olyan ami nem kereshető alapból, viszont még a címke név-kategóriája is más, ha keresünk (in:trash label:any).
Meg a csodakereső, ha rákeresek valamire, nem tudja, hogy hány emailt talált (nem mintha youtube-on tudná, hogy hány oldalnyi videóm van... miközben tudja, hogy hány videóm van, és hány jelenik meg egy oldalon, stűdió nézetben....), viszont ha url-ben a második oldal számát átírom másra, egyből tud oda ugrani.
Nagyon örülök, hogy nem álltam rá, hogy gmail-main-es legyek!
, örülök, hogy 12-13 éve késve érkeztek meg a pöttyös regisztrációs levelek freemailhez képest -
pn4hvq
senior tag
válasz
pn4hvq
üzenetére
Na közben kíváncsiságképpen megnéztem néhány ilyen levelet az eredeti és az én fiókomban. És kiderült, hogy a keresett tarkovos levél a kukában tanyázik. Na most nem rémlik, hogy én ezt ma reggel töröltem volna, bár lehetséges. Viszont ha keresek a google "főoldali" levelek között, miért nem hozta fel találatként a trash-ben lévő levelet? Külön kezelné a "gyári" cimkéket (spam, trash, stb)? Miért nem keres az összes cimkében? Azon cimkékben jól keres, amiket én hoztam létre.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
pn4hvq
üzenetére
Hát igen, úgy csináltam. Csak én azt hittem, hogyha van mondjuk 8 email címem, és mindegyik szinkronizálva van telefonon, meg hát gépen is használom, akkor megúszom ezt a törlési mizériát, amit bevezettek, hisz használva van. Be vagyok lépve, jönnek emailek, küldök emaileket. Tehát nem értem, hogy miért kell még egy harmadik böngészőben is bejelentkeznem újra a többi 2 mellé, hogy ne töröljenek??
-
nfsu17
veterán
válasz
pn4hvq
üzenetére
Bármi elképzelhető, de a példa emailednél bonyolultabb apámé.
A végső megoldás az új regisztráció lenne, ami azért lenne még bonyolultabb, mert a drive is használatban van (megosztások, stb)
A legvégső megoldás meg egy nem gmail cím lenne, de akkor meg nem tudom hova kellene regisztrálni.
-
-
válasz
pn4hvq
üzenetére
Sajnos már nincs automatikus továbbítás lehetőség gyermek fióknál.
Most azt próbálom meg, hogy átállítottam a születési dátumot 2004.03.17-re. Valószínűleg Magyarországon 16 éves a korhatár, hogy teljes értékűvé váljon a gyermek fiók.
Erre próbálgatással jöttem rá, mert 2004.03.16-ot már nem engedte, arra hivatkozva, hogy 13, vagy az adott országban megadott kornál fiatalabbnak kell lennie. 2004.03.17-et már elmentette.
Holnap kiderül, hogy változik-e valami... -
Snoop-y
veterán
válasz
pn4hvq
üzenetére
"A dotrollnál viszont olyan a szerződésünk, (és erre figyelj te is, ha hasonló van), hogy óránként 10 hibás emailküldésünk lehet. Ebbe beletartozik a hibás cím, elgépelés, stb, utána következő óra 0 percig SEMMI emailforgalom nem megy át a dotroll szerverén, csak hibaüzenetet küld."
De ezt csak akkor tudjak megcsinalni ha SMTP relay van. Es ezek utan meg naluk vagytok

-
-
EmberXY
veterán
Bocsánat, ha tolakodó a kérdésem, de ha egy intézményről van szó, annak nincs saját levelezőszervere, amire rá lehet engedni az ilyesmit?

Egyébként szerintem a napi limiten belül nem kezelné spamként a kimenő leveleket (valószínűleg ezért is van a limit, senki nem gondolhatja, hogy manuálisan küld valaki 500/2000 különböző tartalmú levelet egy nap) a címzetteknél már más kérdés, hogy melyik szolgáltató hogy kezeli, de ezt a küldő oldalról nem lehet befolyásolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- VGA kibeszélő offtopik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen routert?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Ingatlanos topic!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, örülök, hogy 12-13 éve késve érkeztek meg a pöttyös regisztrációs levelek freemailhez képest