Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ASUS ROG Ally
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Steam Deck
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rokababa
csendes tag
Jó estét Mindenkinek!
Anyu Gmail fiókjához az én email címem van megadva biztonsági/másodlagos e-mail címként. Ez nem gond, ugye? Tehát hogy nem egy másik olyan mail van megadva, ami az Övé, hanem az én saját címem.
Köszönettel, Rókababa
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- ASUS ROG Ally
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest