Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- eGPU tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztalt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehetséges, itt se nagyon találta a kérdező.
-
SztiviVander
addikt
Azzal is megy, bar nem irtad milyen csatornara raktad. Nalam hala a sok telekomos meg vodas default konfigos routernek a dfs csatornak (52-64 es a 100 felettiek is) telitettebbek mint a 36-48 ugyhogy 36 ch, 80mhz, panama es 23dbm jelenleg az 5ghz. op24-es 4.8.3 van perpillanat rajta, de igazabol mindegyikkel ment, az op24 4.8.2-vel meg a stabilnak mondott op21-es fw verziokkal is. Csak elobb mentsd el a panama regiot, aztan oldal refresh es utana nezd meg van e nagyobb teljesitmeny lehetoseg.
-
aldebaran
addikt
Korábban azt írták nekem, hogy a gyári 24-el kellene mennie. Nekem az átállás nem ment, de neked hátha.
-
-
aldebaran
addikt
A régi routeremen az openwrt-t csak akkor tudtam update-elni, ha csak olyan alkalmazásaim voltak, amiket csomagkezelőből telepítettem. Törölnöm kellett a külön fájlból telepített alkalmazásokat. Most annyi változott, hogy törli az update-kor a külső appokat.
Nekem is a luci skin mindig törlődik, mert azt a github-ról installálom. -
SztiviVander
addikt
Nem kellene hogy eltűnjenek a forward szabályok a gl felületről attól hogy luciban beállítasz egy forrás ip-t, feltéve hogy semmi mást nem állítasz át. Én is állítottam be az egyik forwardnál source ip-t luci alól és ugyanúgy megvan gl felületen is (de ott nyilván nem látszik hogy szűrve van ip-re).
Igen, ha a gl felületről frissítesz akkor ugyan a konfigokat megtartja (ha bekapcsolod hogy tartsa meg), de az egyedileg telepített openwrt csomagok mennek a levesbe. Esetleg meg lehetne próbálni luci alól frissíteni, mert alapból az openwrt upgrade-nél meg kellene maradjon az összes egyedileg telepített csomag, szóval ez is valami gl sajátosság lehet. Aztán lehet hogy eleve a fw olyan hogy mindig tiszta openwrt-t rak fel és csak a /etc -t nem bántja. Majd egyszer kipróbálom én is.
-
Egész jól bővül az itteni felhasználók tábora.
Én nem használok gyári fw-t, szóval sokat nem tudok hozzászólni, de nyúlfarknyi TP-LINK-es OpenWrt-s múltamból azért arra emlékszem, hogy ott is van factory és sysupgrade firmware, frissíteni az utóbbival kell, és az megtartja a beállításokat is, még a factory mindent felülír. Mivel a gyári fw végülis egy OpenWrt "származék", gondolom itt is ez a szitu.
Erről a VPN-ről mindig az jut eszembe, hogy mindenki szerint "hót egyszerű", de egy igazán jó segédlet még sincs hozzá.
-
Üdv!
Konkrétan úgy működik, hogy van egy advanced settings menü, és azt megnyitva éred el a LuCI-t.
-
Laza...
addikt
a szoftver az OpenWrt? - igen
akár a saját kezelőfelületével, akár Luci-val lehet konfigurálgatni? - igen
Alapból rajta van mindkettő, - igen
Luci csak opció, amit fel tudok rakni? - rajta van gyárilag
Illetve gondolom, ha OpenWRT akkor megmarad az is lehetőségként, hogy ssh-n keresztűl finomhangolgassam, igaz? - igen
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az eredeti (Luci-n kívüli) beállításokban vedd le először a maximumról. Azt követően már jó lesz. (op24)