Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Üdv a GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Update, hatha valakit erdekel.
Szoval vasarnap irtam az ISP-nek, masnap delutan valszoltak, hogy tudnak a hibarol, nezik. Kb 1 ora mulva ramirtak megegyszer, hogy nezzem meg, elvileg megcsinaltak. Hetfo este minden trukk (VPN, CF WARP app) muxik minden itthoni eszkozon.
Azt mondjak, hogy az ISP uplinkjen, tehat utanuk volt valami zavar, par EU-s orszagban levo, a viszonlyag popularistol a mainstream weboldalig voltak site-ok erintettek.
Halistennek, hogy egy kisebb szolgaltato, nem Virgin, Voda, Eir, azoknal a Bangalore-i ugyfelszolgalatnak magyarazhattam volna napestig, hogy mi a problema.
Es most az ONtopik kerdes.
7vegen kinomban a default/auto DNS-t atraktam 1.1.1.1 + 8.8.8.8-ra, aztan miutan kiderult, nem nalam/ISP-mnel van a hiba vissza autora. Namost kozben eszrevettem, hogy az addig egeszen kivaloan mukodo adlbock egy rakas szart atenged.
Log semmi errorrt/warningot nem mutat se AB-re, se dnsmasq-ra szurve, 300k+ blocklistet rendben frissiti, ahogy en nezem, semmi aggaszto.
Korabban https://adblock-tester.com/-on teszteltem es a jelenlegi es valtozatlan AB listakkal olyan 94-94 pont korul kaptam, most viszont ilyen 38-40-et.
Kerdesem, milyen beallitas maszhatott el es hogyan tudnam helyreallitan a 90+/%-os AB hatasfokot. Blocklistakat ellenoriztem, mind elo link, le tudom tolteni mindet
udv
Bali
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bestbuy játékok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest