- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
atidzsiforc #19653 üzenetére
Igen, közben ráeszméltem, hogy kicsit félre értelmezem ez a "Thin neck" kérdést.
És, hogy ami engem érdekelne inkább az a nyakforma (a nyak hátulja). Az Ibyknek 'D', a Schecternek 'C', az ESP-nek meg 'U' forma szokott lenni (meg még van ritkán az SLS (aszt se tudom milyen igazán)), ahogy írtad. A gitáros fórumokon dicsérik az új Schecter nyakakat, hogy sokkal jobbak mint 2014 előtt, de amíg nem fogok meg párat és össze nem tudom hasonlítani, addig marad a kérdezősködés. A széles húrközök engem nem zavarnának, sőt, elég nagy kezem van, inkább a ritka húrközzel küzdenék inkább, bár ezt se próbáltam, csak az avarage Strato nyakon, ami nekem lehetne szélesebb, riffelketés még ok, de a gyors chord váltásokhoz már kicsit szenvedős (bár lehet mert még nem gyakoroltam eleget.)
Szóval tényleg a nyakak hátsó formája és vastagsága itt a kérdés nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest