Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atis707
tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Sztem a bundokkal nincs baj, az én készülékemben (kezemben) van a hiba...
Mert lassítva megy szépen, de ha rendes tempóban játszok nem tudom lefogni jó helyen (kicsi a kezem
) sztem csak ennyi a gond...
Beállítattni nem akarom most, majd a rendes húrokkal és akkor a nyakat is megnézetem....
Kb. mekkora összeggel kéne számolnom? A leírást tudtam értelmezni, csak magyarul mégiscsak hatékonyabb a dolog 
Meg van egy kérdésem, nem egy mai gitár ez szóval a fém részeket (jazz bass) mivel lenne érdemes tisztítani hogy jól is nézzen ki?A koptatólapommal nem tudom mit kezdjek, mert ez házi készítésű plexi+az alján tükör fólia de tiszta karcos, új fehér koptató lapot meg sehol se találok...vagy ha lehetne korrigálni a plexi karcokat?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mert lassítva megy szépen, de ha rendes tempóban játszok nem tudom lefogni jó helyen (kicsi a kezem
) sztem csak ennyi a gond...
Kb. mekkora összeggel kéne számolnom? A leírást tudtam értelmezni, csak magyarul mégiscsak hatékonyabb a dolog