Új hozzászólás Aktív témák
-
slashpm
csendes tag
helló
igen, épp tegnap akartam írni. újraraktam a vlct is, de nálam sincs változás... kb 21-22 percenként kimarad a hang 2-3 tizedrenem tudom, hogy mi okozhatja. nekem a képpel is volt hasonló gondom, de az meg csak hdmi kábellel jött elő, a hang+kép kimaradása nem volt szinkronban (a hang nem hdmi kábelen ment, hanem ugyanúgy mint most). Viszont ez utóbbi problémát megoldottam, a hdmi kábelt visszacseréltem dvi-re, így a kép most teljesen jó. A hanghoz viszont már nincs több ötletem. most sb x-fi xtreme hangkártya van a gépben, nem az integráltat használom és ugyanúgy kimarad a hang, csak ritkábban, mint az integrálttal..
-
slashpm
csendes tag
A hétvégén utánaolvasgattam és 1 olyan tanácsot találtam, mait még nem próbáltam eddig. Azt írták, hogy ha i3,i5,i7 procid van, akkor ez a kép és hang kimaradás/akadás akkor fordul elő, mikor a proci valamilyen C state között vált és ezért biosban azt ajánlották, hogy a C3/C6 states vagy C-states vagy hasonló opciót disabled-re kell állítani. Ezt próbáltad esetleg? Sajna én csak jövő héten tudom kipróbálni, mert még nem vagyok otthon.
-
slashpm
csendes tag
Helló!
1-2 hónapja külső erősítőre váltottam pc-s hangfalszettről, amivel együtt az analóg kábelezést is lecseréltem 1db digitálisra. Na itt kezdődtek a gondok. Az alaplapom: GA-Z77M-D3
Az alaplapi spdif-et vezetem ki hátra egy sima kivezetés segítségével, amin van 1 koax és 1 optikai csatlakozás. A hang jól szól, viszont időnként kihagy kb fél másodpercekre. Filmnézés közben vlcvel szintén. Van h fél órát semmi, aztán hirtelen pár perc alatt több kimaradás is van. Kipróbáltam hangkártyával (sound blaster x-fi xtreme), így most annyival javult a helyzet, hogy böngészőben, windows felületen a jelek szerint minden oké lett, de vlcben annyi bibi még így is van, hogy ha 5.1es a hang, akkor kb 22 percenként van egy kb 1 tizedes kimaradás. Ez utóbbi lehet, hogy vlc bug, még csak 2 napja tesztelem így hangkártyával. Viszont az eredeti kérdés akkor is adott. Mi okozza a problémát digitális kimenet használatával? Analóg jackekkel továbbra is minden oké...
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest