- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novca
csendes tag
Üdv,
P55-UD4 alaplapot vettem, és komoly gondjaim támadtak:
- Windows7 64bit-et telepítettem fel, ami remekül futott, viszont a wifi kulcsot nem tudtam telepíteni, pedig két félét is próbáltam. A TP-Link-hez - leírása szerint - nem is kell driver, mert állítólag a win7 ismeri.
- Windows7 32bit-tel próbálkoztam, itt sem jártam sikerrel.
- Visszaraktam az XP 32bit-et, itt már feltelepült a wifi kulcs, látta is a hálózatot de nem csatlakozik hozzá.
- 2-nél tőbb usb-s eszkőzt nem kezel a gép egyik rendszer alatt sem. Leáll az usb-s egerem, ha rádugok 2 usb-t.
- Ha nem húzom ki a wifi vevőt, akkor nem áll le a gép egyik oprendszernél sem.
- Billentyűzetemen nem műkődik a felső sor nagy része, és az END, ezért írok hosszú ő-vel.
- A legújabb pedig, hogy nem megy fel a vid kártya driver, illetve újraindul a gép a telepítés kőzben - legújabb, Ati - ezzel a gonddal csak XP-nél találkoztam.Drivereket a mellékelt CD-ről, és a net-ről is telepítettem, BIOS-t nem frissítettem.
Előre is kőszi bármilyen segítséget - felkiáltójel
Új hozzászólás Aktív témák
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, AM5, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% számlával! MSI PRO Z690-A DDR4 Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged