Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
nemtommi
üzenetére
Szia. Nézd meg magad is.
Bővebben: link -
mikk2000
őstag
válasz
nemtommi
üzenetére
Szia, ez evidens, viszont a gigabyte weblapján azt írják hogy mobil bartonhoz nem ajánlják az eltérő felépités miatt.
Én megelégszek egy s2kctl progival ami csökkenti a hőt
Bővebben: link -
_Gyula_
csendes tag
Sziasztok!
Kösz ezt a képfeltöltés oldalt, nagyon jó!
Íme a kék halál(om):
Bővebben: link
b
[Szerkesztve] -
mikk2000
őstag
Szia!
Remélem vicc amit írsz, a tekintetben hogy megtalálták a ''megoldást''. Elolvastam a topic-ot de semmilyen probléma megoldást ott nem láttam, csak azt, hogy lecserélve a tápot a jelenség megszűnt.
Csakhogy nem a táp a ludas, hanem a lap, mert olyat gyakran olvasni hogy ez a giga lap csiripel, de azt nem hogy egy adott táppal csiripel bármilyen lap.
Tehát továbbra is ott tartunk hogy nagyon haloványan (szarul) van megtervezve ez a giga lap. Nekem pl enermax van, és nem ad ki rossz feszültségeket, az előző abit lappal sose csiripelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Tudományos Pandémia Klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- sziku69: Szólánc.
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6400Mhz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi