Hirdetés
- Akciókamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- SSD-drámát jósolt egy Samsunggal kapcsolatos pletyka, de kiderült az igazság
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gyula_
csendes tag
Kösz, nem is reméltem ilyen gyors választ!

Most csak az a gond, hogy a rendes winyómon már nem tudom feléleszteni az XP-t... kár. Vettem egy másikat, azon egy csupasz xp van, de ezen is elszáll a rendszer... úgyhogy a tesztkörnyezet - sajnos - adott...
Remélem többet megtudok.
Üdv:
birkuci
A cincogáshoz annyit, hogy mostanában vettem észre - és teljesen elhűltem a dologtól -, hogy valami nekem is cincog a házban. Mostani ''kedvenc'' játszadozásaim miatt már fel sem rakom a ház oldalát, és így figyeltem fel a jelenségre. Pl. ha megfogok egy ablakot és húzogatom ide oda, tehát amikor a proci, meg a vidkar dolgozik, akkor hallom. Hihetetlen... - de egyelőre nem zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6400Mhz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming - 8 év gari! bolti -
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest